Pakolaisneuvonnan joukkorahoituskampanja jatkuu – osallistu ja auta! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Pakolaisneuvonnan joukkorahoituskampanja jatkuu – osallistu ja auta!

Pakolaisneuvonnan joukkorahoituskampanja on kerännyt jo 25 920 euroa. Pakolaisneuvonnan työ ei saa loppua, sillä jokainen väärä turvapaikkapäätös on liikaa.

Pakolaisneuvonnan tukijat ovat keränneet jo yhteensä 25 920 euroa joukkorahoituskampanjaan. Päätimme kuitenkin vielä jatkaa kampanjaa, jotta pääsemme lähemmäksi 50 000 euron tavoitetta.

Kiitos jokaiselle kampanjaan tähän mennessä osallistuneelle sekä kampanjaa jakaneelle. Osoittamanne tuki ja halu auttaa Pakolaisneuvontaa ja turvapaikanhakijoita on ollut sydäntälämmittävää nähdä. Se merkitsee paljon meille ja ihmisille, joiden puolesta teemme töitä. Iso kiitos.

Nyt jos koskaan on hyvä hetki osallistua 15 eurolla, 50 eurolla tai muulla sinulle sopivalla summalla Pakolaisneuvonnan joukkorahoitukseen Mesenaatissa.

Jaa myös kampanjapostauksiamme Instagramissa ja Facebookissa, kerro kampanjasta Twitterissä. Kutsu ystäväsi ja kollegasi mukaan auttamaan.

Osallistu tästä

Perustimme joukkorahoituskampanjan talousvaikeuksiemme ratkaisemiseksi. Tarvitsemme apua, jotta voimme jatkaa tärkeää työtämme.

Me Pakolaisneuvonnassa avustamme vuosittain satoja ihmisiä, jotka tarvitsevat tukea turvapaikkaa tai oleskelulupaa hakiessaan: muun muassa kidutuksen ja ihmiskaupan uhreja, paperittomia ihmisiä, lapsia ja lapsiperheitä.

Auttamillamme ihmisillä ei yleensä ole varaa maksaa itse palveluistamme, joita he kipeästi tarvitsevat. Käytännössä olemme saaneet palkkiomme tähän työhön valtiolta julkisen oikeusavun kautta, mutta palkkioita leikataan jatkuvasti. Ihmisten avustaminen on käytännössä mahdotonta niillä palkkioilla, joita meille maksetaan.

Pakolaisneuvonnan työ ei saa loppua, sillä jokainen väärä turvapaikkapäätös on liikaa. Väärä kielteinen turvapaikkapäätös voi johtaa siihen, että ihminen joka tarvitsee suojelua, joutuu takaisin oloihin, jossa häntä uhkaa kidutus, vaino tai kuolema. Työmme on uhattuna talousvaikeuksien vuoksi, siksi tarvitsemme sinun apuasi.

Auta meitä ja osallistu täällä:

Osallistu tästä

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia