Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajien ilmoittautuminen avattu – Jatkossa vain kasvisruokaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajien ilmoittautuminen avattu – Jatkossa vain kasvisruokaa

Kevään 2024 Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avautunut. Festivaali panostaa entistäkin enemmän kestäviin ja vastuullisiin ratkaisuihin; jatkossa katuruokakojuissa on tarjolla vain kasvisruokaa. Puheohjelman haku on avoinna 27.11. asti.

Maailma kylässä 2024 järjestetään 25.–26.5. Helsingin Suvilahden tapahtuma-alueella ja alueen sisätiloissa. Festivaalin teemana on rohkeus.

”Näytteilleasettajien haku on avautunut tänään ja jatkuu helmikuun loppuun asti. Erityisesti isompia paikkoja on rajallinen määrä, joten kannattaa toimia nopeasti. 20.12. mennessä ilmoittautuville on luvassa lisäksi Early Bird -alennus”, kertoo festivaalin tuotantopäällikkö Maria Hopponen.

Festivaalin näytteilleasettajat kiinnostavat yleisöä. Kävijäkyselyn mukaan 90 prosenttia kävijöistä tutustuu ständeihin ja 66 prosentin mielestä ruokatarjonta on yksi tärkeimpiä syitä tulla festivaalille.

”Tuomme takaisin myös kaivatun Kirjamaailman ja uutena kokonaisuutena Kierrätysmaailman. Erilaiset kiertotalouteen ja kierrätykseen liittyvät asiat ovat suosittuja, joten kokonaisuus on toivottu lisä festarin tarjontaan”, jatkaa Hopponen.

Festivaalilla on tarjolla myös monenlaisia kumppanipaketteja, mahdollisuuksia räätälöidä kokonaisuuksia ja toteuttaa oman ilmeen mukaisia esilläoloja.

”Kannattaa olla yhteydessä, niin voidaan yhdessä miettiä juuri teidän organisaatiollenne sopiva tapa olla mukana. Kaikenlaiset uudet ja erilaiset tavat olla mukana ovat tervetulleita”, kannustaa festivaalin kumppanuuspäällikkö Marjo Martin.

Tutustu näytteilleasettajapaikkojen ja mainostilojen hinnastoon, alustavaan aluekarttaan, osallistumisehtoihin,mainostilojen mediakortteihin, yleispresentaatioon ja ilmoittaudu mukaan verkkosivuillamme.

Vihreitä tekoja ja pienempi hiilijalanjälki

Festivaali kehittää laajaa katuruokamyyjien kokonaisuutta siten, että jatkossa myynnissä on vain kasvisruokaa. Luovumme lihasta, kanasta ja kalasta. Kasvisruoan tarjoaminen auttaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeä ja edistämään ympäristöystävällisiä käytäntöjä.

Olemme sitoutuneet myös elävän musiikin ilmastotiekarttaan ja allekirjoittaneet Viileä musiikki -sitoumuksen. Tunnistamme musiikkialan ilmastovaikutuksen ja kehitämme toimintaamme sen pienentämiseksi.

Vastaamme festivaalista aiheutuviin ympäristöhaittoihin erilaisilla hyvityksillä. Esimerkiksi ulkomailta saapuvien artistien lentojen yhteissummasta lahjoitamme vuosittain 10 prosenttia Fingon jäsenjärjestön ympäristötyöhön. Vuonna 2023 teimme lahjoituksen Dodo ry:n Gambia Tesito -hankkeelle, jossa tehdään aktiivista metsiensuojelutyötä yhdessä paikallisen kumppanin kanssa. Lue lisää festivaalin ympäristötyöstä.

Puheohjelmahaku avoinna 27.11. asti

Haemme järjestöjä, kansalaistoimijoita ja yhteiskunnallisia organisaatioita toteuttamaan teemaan liittyvää ohjelmaa. Puheohjelmaa ja elokuvia voi ehdottaa 27.11.2023 asti. Näyttelyitä, lastenohjelmaa ja työpajoja voi ehdottaa 15.1.2024 asti. Lue lisää ja hae ohjelmakumppaniksi.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia