Kymmenellä miljoonalla Toisenlaisia Lahjoja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kymmenellä miljoonalla Toisenlaisia Lahjoja

Toisinlaisilla Lahjoilla on paitsi ilahdutettu lähimmäisiä kuormittamatta luontoa myös autettu konkreettisesti tuhansia kehitysmaiden ihmisiä.

Kirkon Ulkomaanapu toi eettiset Toisenlaiset Lahjat mark­kinoille vuonna 2005. Tähän mennessä Toisenlaiset Lahjat ovat tuottaneet 9 117 955 euroa ja auttaneet tuhansia kehitysmaiden ihmisiä.

Kaikkien aikojen suosituin lahja on ollut vuohi. Toisenlaisten Lahjojen avulla on toimitettu paljon katastrofiapua sekä autettu vähentämään köyhyyttä kehitysmaissa. Apua tarvitaan edelleen kipeästi eri puolilla maailmaa.

Tavoitteena on tänä jouluna rikkoa 10 miljoonan euron raja.

"Toisenlainen Lahja on loistava vaihtoehto joululahjaksi, koska meillä suomalaisilla usein on jo kaikki tarvitsemamme. Suomalaisilta myös löytyy paljon halua auttaa, kunhan se käy vaivattomasti", Kirkon Ulkomaanavun varainhankinnan koordinaattori Hanna Lassila sanoo.

Tänä vuonna lahjavalikoimaan on otettu mukaan 11 uutta lahjaa. Uutuuksia ovat esimerkiksi Sata sikaa, Syntymätodistus ja Naisten Pankin pienlaina.

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla voi ilahduttaa lähimmäistään ja samalla antaa kehitysmaiden ihmisille mahdollisuuden esimerkiksi riittävään ruokaan, puhtaaseen veteen tai toimeentuloon Kirkon Ulkomaanavun työn kautta. Jokaisesta lahjasta saa sähköisen tai perinteisen postikortin, jossa kerrotaan lahjan merkityksestä kehitysmaiden ihmisille.

20.12.–21.12. Toisenlaisen Lahjan PopUp-myymälä klo 12:00–19:00 CityCenter, Kaivokatu 8, Helsinki

Mahdollisuus hankkia Toisenlaisia Lahjoja joululahjoiksi aivan Helsingin keskustasta.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia