Ehdota Sadankomitean rauhanpalkinnon saajaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ehdota Sadankomitean rauhanpalkinnon saajaa

Sadankomitean vuotuisen rauhanpalkinnon saajaa voi ehdottaa 29.10. asti. Palkinto myönnetään suomalaiselle taholle, joka on työllään edistänyt väkivallattomuuden periaatteen toteutumista maailmassa.

Sadankomitean rauhanpalkinto on luovutettu jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Myönnämme vuosittain rauhanpalkinnon suomalaiselle taholle, joka on työllään edistänyt väkivallattomuuden periaatteen toteutumista maailmassa. Palkinnon saajissa on ollut niin rauhantyöllä kunnostautuneita kansalaisjärjestöjä ja aktivisteja kuin vastuullisia päättäjiäkin. Palkinto on jo kahdenkymmenen vuoden ajan ollut keramiikkataiteilija Miia Kallion rauhanlaiva. Lue lisää rauhanpalkinnosta täältä.

Kenet sinä palkitsisit kuluneen vuoden aikana tehdystä työstään rauhan hyväksi?

Voit ehdottaa yksittäistä henkilöä, organisaatiota tai yhteisöä, joka mielestäsi ansaitsisi tunnustuksen. Rauhantyö voi esimerkiksi edistää oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa, turvallisuutta, väkivallattomuuden periaatetta tai hyvinvointia.

Ehdotukset tehdään täyttämällä alta löytyvä lomake, joka on auki sunnuntaihin 29.10. saakka. Lomakkeella voit perustella, miksi juuri ehdottamasi taho soveltuisi tunnustuksen saajaksi. Kiitämme kaikista ehdotuksista!

Ehdota palkinnonsaajaa tästä

Ehdota ja osallistu arvontaan!

Arvomme neljälle vastaajalle rauhankirjoja, Rauhan ytimessä (Johanna Sumuvuori toim.), Militarismi ja antimilitarismi (Karl Leibnecht), Rauhan tiellä – Antimilitaristista sarjakuvaa ja Väkivallattomuuden voima (Timo Virtala). Arvonta-aika loppuu ehdotusajan päättyessä. Onnea arvontaan!

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia