Ehdota Planin tyttöpalkinnon voittajaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ehdota Planin tyttöpalkinnon voittajaa

Plan myöntää tänä vuonna ensimmäistä kertaa tyttöpalkinnon merkittävälle tyttöjen oikeuksien puolustajalle. Palkinnon tarkoitus on nostaa esiin ihmisiä ja yhteisöjä, jotka edistävät sukupuolten tasa-arvoa. Ehdokasasettelu on auki 15.4.–31.8.2024.

Planin tyttöpalkinnon voittaja julkaistaan kansainvälisen tyttöjen päivän aikaan lokakuussa.

Kuka tahansa voi ehdottaa palkinnon saajaksi henkilöä tai tahoa, joka tekee Suomessa merkittävää työtä tyttöjen oikeuksien edistämiseksi. Ehdokasasettelu on auki 15.4.–31.8.2024.

Toiminta voi liittyä esimerkiksi sukupuoleen perustuvan väkivallan, hyväksikäytön tai tyttöjen sukuelinten silpomisen ehkäisemiseen tai monimuotoisuuden edistämiseen koulutuksessa ja työelämässä. Se voi myös vahvistaa sellaisten ihmisten ääniä ja osallisuutta, jotka eivät muuten tule välttämättä kuulluiksi yhteiskunnassamme, esimerkiksi trans- ja vammaisten tyttöjen. Työ voi keskittyä vain Suomeen tai sillä voi olla myös kansainvälistä vaikutusta.

Ihmisoikeuksien kunnioittaminen, syrjimättömyys ja sukupuolten tasa-arvo ovat Planin ydinarvoja, jotka palkinnon ehdokkaiden tulee jakaa.

Ehdota tästä Planin tyttöpalkinnon voittajaa

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia