Beyond Stereotypes -kilpailu etsii tuoreita näkemyksiä Afrikasta | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Beyond Stereotypes -kilpailu etsii tuoreita näkemyksiä Afrikasta

Haluaisitko muuttaa suomalaisten mielikuvaa Afrikasta? Diakonissalaitoksen ja Filantropian järjestämä Beyond Stereotypes -kilpailu etsii tapoja murtaa Suomessa vallitsevia ennakkoluuloja Saharan eteläpuolisen Afrikan maista. Tavoitteena on kerätä tuoreita tapoja esitellä Afrikan eri puolia.

Kilpailuun lähetettyjä ehdotuksia tai osia niistä tullaan käyttämään pohjana viestintäkampanjalle, jonka tarkoituksena on monipuolistaa suomalaisten käsitystä Afrikasta. 

Voit osallistua yksilönä tai ryhmänä – kaikki koululuokista ammattilaisiin ja kaveriporukoista viestintätoimistoihin ovat tervetulleita osallistumaan.  

Ehdotus voi olla missä muodossa vain. Se voi olla esimerkiksi video, artikkeli, podcast, taideteos tai ideapaperi. Ehdotuksen kieli voi olla myös muu kuin suomi, kunhan siihen on liitetty suomenkielinen käännös, jonka perusteella ehdotusta voi arvioida. 

Palkinto

Joitakin kilpailuun jätetyistä ehdotuksista tai osia niistä tullaan käyttämään pohjana suomenkieliselle viestintäkampanjalle. Ne saavat siis näkyvyyttä ja mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisten käsityksiin Afrikasta. Lisäksi kolme parasta ehdotusta palkitaan S-ryhmän 250 euron lahjakorteilla. 

Miten voit osallistua?  

  • Lähetä ehdotuksesi ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen sara.haavisto@hdl.fi. Käytä tarvittaessa YouTube- tai WeTransfer-linkkiä.  
  • Kilpailuehdotuksen voi lähettää myös osoitteeseen Sara Tabrizizadeh-Haavisto, Diakonissalaitos, Alppikatu 2, 00530 Helsinki. 
  • Jos haluat toimittaa ehdotuksesi henkilökohtaisesti, ota ensin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sara.haavisto@hdl.fi
  • Ehdotuksesi tulee olla perillä 21.4.2024 mennessä  

Voittajan valinta

 Diakonissalaitoksen ja Filantropian valitsema asiantuntijaryhmä valitsee kolme ehdotusta, joilla se näkee olevan parhaimmat mahdollisuudet muuttaa suomalaisten tämänhetkisiä käsityksiä tai ennakkoluuloja Saharan eteläpuolista Afrikasta.  

 Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse 30.4.2024 mennessä. Diakonissalaitos suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittajat voivat kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. 

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia