Anatoli Rapoport -rauhantutkimusrahaston palkinto haettavissa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Anatoli Rapoport -rauhantutkimusrahaston palkinto haettavissa

Anatol Rapoport -rauhantutkimusrahasto avaa haettavaksi palkinnon rauhaa tukevalle lopputyölle tai pro gradu -tutkielmalle. Ehdotukset palkinnon saajaksi on tehtävä 30.8.2024 klo 16.15 mennessä.

Anatol Rapoport -rauhantutkimusrahasto avaa haettavaksi palkinnon rauhaa tukevalle lopputyölle tai pro gradu -tutkielmalle. Palkittavan työn tulee olla korkeakoulutasoinen lopputyö, joka on hyväksytty vuonna 2023 tai 2024. Palkinnon perusteissa arvioidaan työn tieteellisiä ansioita sekä monitieteellistä tutkimusotetta mutta erityisesti työn sovellettavuutta käytännön työhön sekä tulevaisuuteen katsovaa, rauhaa uudistavaa näkemystä.

Vuoden 2024 palkinto on suuruudeltaan 1 000 euroa, ja se jaetaan syyskuussa 2024. Palkittu ja kunniamaininnan saaneet pääsevät esittelemään omaa työtään palkinnon jaon yhteydessä järjestettävässä seminaarissa suomalaisille rauhantutkimuksen ja -työn toimijoille.

Ehdotukset palkinnon saajaksi on tehtävä 30.8.2024 klo 16.15 mennessä. Ehdotuksen palkittavasta työstä voi tehdä lopputyön tekijä tai esimerkiksi hänen ohjaajansa. Ehdotukset tehdään verkkolomakkeella https://buff.ly/48W6w1

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia