Solidaarisuus etsii viestintäharjoittelijaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Solidaarisuus etsii viestintäharjoittelijaa

Solidaarisuus etsii viestintä- ja tapahtumaharjoittelijaa 9.8.-30.11. väliselle ajalle.

Harjoittelija työskentelee Solidaarisuuden Helsingin toimistossa viestintäpäällikön ohjauksessa ja osallistuu Solidaarisuuden 40-vuotisjuhlaviikon järjestämiseen. Tehtäviin kuuluu muun muassa 40-vuotisjuhlan ja seminaarin käytännön järjestelyitä sekä sisällön tuottamista kotisivuillemme ja muihin julkaisuihin.  Työ tarjoaa kiinnostavia haasteita kehitysviestinnän ja tapahtumien järjestämisen parissa.

Toivomme hakijalta sujuvaa kynää, kiinnostusta kehitysyhteistyötä kohtaan sekä hyviä organisointitaitoja. Paikka sopii esimerkiksi viestintä- tai kulttuurituotantoalan opiskelijalle. Solidaarisuus ei maksa harjoitteluajalta palkkaa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää osoitteeseen terhi.ylikoski(at)solidaarisuus.fi 24.5. klo 14 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Terhi Ylikoski, puh. 050 5690 817.

Solidaarisuus on tänä vuonna 40 vuotta täyttävä suomalainen kehitysyhteistyöjärjestö. Solidaarisuuden työssä painottuvat tasa-arvo sekä työ ja toimeentulo. Työstämme hyötyy tällä hetkellä 150 000 ihmistä viidessä maassa. Lisätietoa järjestöstä: www.solidaarisuus.fi.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia