SASKin eurovaalipaneeli 8.6. | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

SASKin eurovaalipaneeli 8.6.

SASKin vaalipaneelin aiheena on EU-parlamentti ja EU:n kehityspolitiikka, mukaan lukien kehitysyhteistyö. Panelisteiksi ovat lupautuneet Outi Ojala, Vasemmistoliitto; Folke Sundman, SDP; Lauri Kontro, Keskusta; Satu Hassi, Vihreät; Eija-Riitta Korhola, Kokoomus. Paikkana on Paasitornin konferenssikeskus Helsingissä.

Tervetuloa osallistumaan SASKin europarlamenttivaalipaneeliin, jonka aiheena on EU-parlamentti ja EU:n kehityspolitiikka, mukaan lukien kehitysyhteistyö. Olemme kutsuneet viiden puolueen ehdokkaita joilla on kansainvälistä kokemusta ja näkemystä kehityspolitiikasta.

Panelisteiksi ovat lupautuneet: * Outi Ojala, Vasemmistoliitto * Folke Sundman, SDP * Lauri Kontro, Keskusta * Satu Hassi, Vihreät * Eija-Riitta Korhola, Kokoomus

Europarlamenttivaalien paneelin pitopaikkana on Paasitornin konferenssikeskus, auditorio, Paasivuorenkatu 5 A, Helsingin Hakaniemessä.

Aika on tiistai kesäkuun 8. klo 10.00-12.00.

Paneelin puhetta johtaa SASKin puheenjohtaja ja kunta-alan ammattiliiton KTV:n osastopäällikkö Jarkko Eloranta.

SASK on ammattiyhdistysliikkeen kehitysyhteistyöjärjestö, jonka jäsenyydessä on SAK, STTK ja niiden jäsenliitot. AKAVA ja muutama sen jäsenliitoista ovat hankeyhteistyössä SASKin kanssa. SASKin toiminnasta kertovat erinomaiset kotisivut www.sask.fi Käy tutustumassa!

Hannu Ohvo Toiminnanjohtaja; Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ry Director; Trade Union Solidarity Centre of Finland - SASK Paasivuorenkatu 2A 00530 Helsinki, Finland E-mail: Tel +35897740520 GSM +358405214476 Homepage: www.sask.fi

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia