Sadankomitea etsii harjoittelijaa tai työelämävalmennettavaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sadankomitea etsii harjoittelijaa tai työelämävalmennettavaa

Suomen Sadankomitea ry hakee palvelukseensa harjoittelijaa tai työelämävalmennettavaa.

Sadankomitea järjestää kesällä 2010 pienaseita käsittelevän tiedotuskampanjan, lisäksi Sadankomitea järjestää nuorten toimintaa. Näiden hankkeiden toteuttamisen avuksi etsitään nyt harjoittelijaa/työelämävalmennettavaa kampanja-assistentiksi.

Käytännön työ koostuu kampanjoinnista toreilla ja tapahtumissa, valmistelusta sekä nuortenleirin järjestelystä.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta. Arvostamme kokemusta, myös vapaaehtoiskokemusta, järjestötoiminnasta, kampanjoinnista ja nuorisotyöstä, kiinnostusta rauhankasvatukseen ja turvallisuuspolitiikkaan sekä joustavuutta työaikojen ja -olojen suhteen sekä ajokorttia. Hakijoiden ei tarvitse olla Sadankomitean jäseniä. Työajat ovat joustavat.

Tarjoamme rennon mutta asenteellisen työympäristön, käytännön kampanjakokemusta sekä mahdollisuuden nähdä Suomea kampanjakiertueelta käsin. Osa kampanjoista tehdään erilaisilla festareilla ja muiden tapahtumien yhteydessä, joille pääsee samalla osallistumaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tehtävään ja ansioluettelot toimitetaan viimeistään 11.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sadankomitea(at)sadankomitea.fi, laitathan otsikkoon sanan hakemus. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja: pääsihteeri Eekku Aromaa p.0405831142, eekku.aromaa(at)sadankomitea.fi

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia