Plan Suomi etsii hallituksen jäseniä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Plan Suomi etsii hallituksen jäseniä

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lapsen oikeuksien ja kehitysyhteistyön kentässä?

Plan Suomi Säätiö on kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka toimii 66 maassa. Teemme työtä lapsen oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen. Suomessa Planilla on 30 000 yksityistä tukijaa ja työtä tukee myös suuri joukko yrityksiä. Plan Suomi on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja maamme suurin kummijärjestö.

Plan Suomen toimintaa johtaa hallitus. Haemme nyt hallituksen puheenjohtajaa ja kahta hallituksen jäsentä kun kahden jäsenen maksimaalinen kahdeksan vuoden toimiaika täyttyy. Tehtävistä ei makseta palkkiota.

Edellytämme kiinnostusta kehitysyhteistyöhön ja lasten oikeuksien puolesta toimimiseen. Hallituksemme jäsenet edustavat eri asiantuntijuusalueita, kuten kehitysyhteistyötä, taloutta, markkinointia, mediaa, johtamista, liiketoimintaa, strategiatyötä. Lisäksi edellytämme hakijoilta laajaa oman alansa verkostoitumista ja mahdollisuutta ottaa osaa noin kuuteen vuosittaiseen kokoukseen ja muihin järjestettäviin tilaisuuksiin.

Hallituksen puheenjohtaja toimii pääsihteerin esimiehenä. Hänen on myös oltava valmis osallistumaan kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin kansainvälisiin jäsenkokouksiin, joissa hyvä englannin kielen taito ja kokemus toimimisesta kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua merkitykselliseen ja tärkeään työhön ja oppia lisää kehitysyhteistyöstä. Kerro, mitä sinä voit tuoda Planin työhön. Lisätietoja sinulle antaa puheenjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Plan Suomi, pauli.aalto-setala@aller.fi. Hallitus tekee päätöksen tehtävistä 22.3. mennessä. Lisätietoja Planista: www.plan.fi.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia