Näkökulmia Somalimaan vaaleista 22.10. Helsingissä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Näkökulmia Somalimaan vaaleista 22.10. Helsingissä

Neljä suomalaista vaalitarkkailijaa jakaa kokemuksiaan ja näkemyksiään Somalimaan kesäkuussa pidetyistä presidentinvaaleista. Kuinka vaalit ja sitä edeltävä kampanjointi sujuivat? Millaisia
turvallisuusriskejä vaaleihin liittyi ja kuinka niihin vastattiin? Tule paikalle kysymään.

Neljä suomalaista vaalitarkkailijaa jakaa kokemuksiaan ja näkemyksiään Somalimaan kesäkuussa pidetyistä presidentinvaaleista. Kuinka vaalit ja sitä edeltävä kampanjointi sujuivat? Millaisia turvallisuusriskejä vaaleihin liittyi ja kuinka niihin vastattiin? Tule paikalle kysymään.

aika:Pe 22.10.2010 klo 14:00-16

paikka: kulttuurikeskus Caisa, kokoushuone (Helsinki)


Somalimaassa järjestettiin kesäkuussa presidentinvaalit, joissa uudeksi presidentiksi valittiin Kulmiye-puolueen edustaja Ahmed Silanyo. Kansainväliseen vaalitarkkailuun osallistui myös seitsemän suomalaista kansalaisjärjestökentän edustajaa.

Tervetuloa kuulemaan vaalitarkkailijoiden kokemuksia ja arvioita Solidaarisuuden sekä Horn Organisation for Peace and Democracy Buildingin järjestämään tilaisuuteen.

Mukana ovat Mohamed Abdillahi (Horn Organisation for Peace and Democracy Building) sekä Solidaarisuuden vaalitarkkailudelegaatiosta FT Marja Tiilikainen (Helsingin yliopisto / Suomen Somalia-verkosto), Turun kaupunginvaltuutettu Roda Hassan ja kansalaisaktivisti Abdirahim Hussein.

Rajoitetun paikkamäärän ja kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset viimeistään 20.10.2010: *horn.democracy@gmail.com tai 045-6714929 (Mohamed Abdillahi)

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia