Hanke-evaluoija Ugandaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hanke-evaluoija Ugandaan

Maan ystävien lentomaksu (www.lentomaksu.fi rahoittaa osalla lentomaksuna kerätyistä varoista käytännön päästövähennyshankkeita etelässä. Hankkeet, joita maksuilla rahoitetaan, on arvoitu paitsi päästöjä vähentäviksi, myös yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti kestäviksi. Hankkeissa on lisäksi aina mukana paikallisia kansalaisjärjestöjä.

Vuonna 2009 on tuettu Ugandalaisen Urban Environment Uganda -järjestön koulujen puuliesihanketta ja tuen antamista jatketaan vuonna 2010. Hankkeen edunsaaja ja kohde on ollut vuonna 2009 METU Secondary school MOYO District:ssä Ugandassa.

Etsimme nyt hankkeelle evaluoijaa, joka työskentelee tai oleskelee jo valmiiksi Ugandassa kohdealueen lähistöllä ja jolla on mielellään kokemusta hankkeista etelässä. Edellytämme mielenkiintoa ympäristöhankkeita kohtaan.

Evaluointi voidaan suorittaa sopivana ajankohtana joko kesällä tai syksyllä 2010. Korvaamme Ugandan päivärahat käytetyiltä tarkastelu- ja matkapäiviltä sekä paikalliset matkakulut, jotka tulee toteuttaa pääosin ja mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuneuvoilla. Maan ystävät voi kirjoittaa tarkastuksen suorittajalle työtodistuksen.

Tarkemmat ohjeet sekä materiaalit tarkasteltavista asioista saat Maan ystävien lentomaksuvastaavilta. Hanke on suppea, joten pienimuotoinen evaluointi onnistuu hyvin arviolta 1-2 päivässä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen lyhyt hakemus sekä tiedot sinulle sopivasta evaluointiajankohdasta 4.6.2010 mennessä tai kysy lisätietoja:

Aino-Maija Kyykoski
+358 40 733 8067
kyykoski(at)gmail.com
Skype: aino.maija.kyykoski

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia