Työpaikat

Yritysvarainhankinnan päällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko tehdä myyntityötä, jolla on merkitystä?

Haemme Suomen UNICEFin yritysyhteistyötiimiin vahvaa B2B -myynnin osaajaa yritysvarainhankinnan päälliköksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Teemme pitkäjänteistä työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Tarjolla on vakituinen varainhankinnan päällikön pesti, jossa B2B -myynti ja kestävän kehityksen kysymykset kohtaavat. Yritykset ovat avainasemassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja lapsen oikeuksien toteutumisessa. Ilman heidän resurssejaan tavoitteisiin ei päästä.

Tehtäviisi kuulu hankkia resursseja kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi suomalaisilta yrityksiltä. Sinulla on työkokemusta b2b-myynnistä tai varainhankinnasta ja tunnet yrityskenttää. Olet ammattitaitoinen myynnin asiantuntija, joka rakastaa oppia uutta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on halu sekä kyky kehittyä. Teet töitä ”can-do” -asenteella, sinulla on palo saada tavoitteesi toteutumaan ja olet energinen. Työskentelet itsenäisesti, mutta pidät myös tiimityöstä.

Edellytämme

  • vähintään 5 vuoden relevanttia työkokemusta b2b-myynnistä tai varainhankinnasta
  • hyvät näytöt myynnistä tai uusasiakashankinnasta
  • vahvaa innovointikykyä ja out-of-the-box -ajattelua
  • kestävän kehityksen tavoitteiden ymmärrystä
  • korkeakoulututkintoa
  • suomen kielen taitoa ja erinomaista englannin kielen taitoa
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Tarjoamme innostavan työn, jolla on merkitystä, sekä erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa.
Lähetä meille tiivis hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 8.12. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan kandidaatin.

Lisätietoja saat yritysyhteistyön johtajalta Outi Mikkoselta 29.11. klo 9–10 ja 4.12. klo 13–14, puh. 050 476 9999

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.