Työpaikat

Viestinnän koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt keskustoimistoomme Helsinkiin vakituiseen tehtävään viestinnän koordinaattoria.

Toteutat järjestön verkkoviestintää ja -markkinointia monikanavaisesti. Olet digitaalisen viestinnän ammattilainen ja hyvä sisällöntuottaja. Huolehdit verkkosivustoista, some-kanavista, intrasta ja verkkoanalytiikasta. Toimit viestinnän ja varainhankinnan tiimissä. Osallistut aktiivisesti järjestön kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta digiviestinnästä ja markkinoinnista, itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Facebook- ja LinkedIn-markkinointi on sinulle tuttua. Hallitset Google Analytics, Tag Manager ja Adwords -työkalut. WordPress- ja SharePoint-osaaminen katsotaan eduksi, samoin kuvankäsittely-taittotaidot (Adobe Photoshop ja Adobe Indesign) ja videoeditoinnin perusteiden hallinta (Adobe Premiere).

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.1.2019 mennessä tämän linkin kautta. Esitäthän palkkatoivomuksen hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä: viestintäpäällikkö Carita Päivänen, 040 535 8221, carita.paivanen(at)pelastakaalapset.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.