Työpaikat

Työntekijä tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Etsimme työntekijää tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön Suomessa. Työntekijän pääasiallisena tehtävänä on kartoittaa tyttöjen sukuelinten silpomiseen liittyviä asenteita ja tietoja Suomessa asuvien somalitaustaisten miesten parissa.

Työ sisältää kartoituksen valmistamista ja tiedonkeruuta muun muassa miesryhmien parissa toteutettavien keskustelujen avulla sekä aineiston pohjalta tehtävän raportin kirjoittamista. Työn tarkoituksena on myös aktivoida miehiä mukaan tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön Suomessa. Tehtäviin kuuluu myös aihepiiriin liittyvän seminaarin järjestäminen. Valittava henkilö työskentelee osana Ihmisoikeusliiton sukupuolittuneen väkivallan vastaisen työn tiimiä.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Työ alkaa 25.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme näköalapaikan ihmisoikeuksien edistämiseen arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa, räätälöidyn perehdytyksen tehtävään sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi amk- tai yliopistotutkinto)
  • ihmisoikeuksien ml. naisten oikeuksien tuntemusta
  • näyttöä itsenäisestä työotteesta ja oma-aloitteisuudesta
  • erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • sujuvaa somalin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi

  • kokemusta selvityksen tai kartoituksen tekemisestä
  • kokemusta työskentelystä tai vapaaehtoistyöstä kansalaisjärjestössä
  • osaamista seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyvistä kysymyksistä
  • kokemusta toiminnasta miesryhmien parissa

Ihmisoikeusliitto on asiantuntijajärjestö, jonka tehtävänä on seurata Suomen ihmisoikeustilannetta ja edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa. Ihmisoikeusliitto korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteuttamista ja tukee työyhteisönsä monimuotoisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa sukupuolittuneen väkivallan vastaisen työn päällikkö Johanna Latvala, p. 044 706 1447, keskiviikkona 13.3. klo 15–16.

Hakemukset ansioluetteloineen 15.3. mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ihmisoikeusliitto.fi. Liitä hakemukseen kahden sellaisen suosittelijan yhteystiedot, joiden kanssa olet aiemmin työskennellyt.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.