Työpaikat

Talousassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme SOS-Lapsikylän keskustoimistolle talousassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talousassistentin työnkuvaan kuuluu laskutuksen, ostoreskontran ja maksuliikenteen tehtäviä sekä matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu muita talouden avustavia tehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, talouden tai kaupallisen alan koulutusta sekä kokemusta laskutuksen ja kirjanpidon tehtävistä. Kokemus Netvisor ja Fastroi Nappula -ohjelmista katsotaan eduksi.

Omaat numerotarkkuutta ja ymmärrät kirjanpidon perusteet. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan lisäksi huolellisuutta ja joustavuutta, sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Excel-osaamisesi on hyvällä tasolla.

Tehtävä sisältää yhteydenpitoa toimipisteisiimme, joten hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa tehtävässä onnistumisessa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän perinteikkäässä ja kehittyvässä lastensuojeluorganisaatiossa. Tulet osaksi hallinnon tiimiä, jossa työskentelee kiinteistö-, talous- ja HR-alan ammattilaisia. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Paula Renfors-Sipari, p. 050 369 8178. Haethan tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 9.12.2019. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.