Työpaikat

Suomen kielen opettaja/ohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Oulun seutu
Maat ja alueet
Suomi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruukin vastaanottokeskukseen Suomen kielen opettajaa/ohjaajaa.

Ruukin vastaanottokeskus on SPR Oulun piirin ylläpitämä 150-paikkainen turvapaikanhakijoiden majoituslaitos Siikajoen kunnassa. Haemme nyt tiimiimme uutta suomen kielen opettaa/ohjaajaa pitkäaikaisen opettajamme lähtiessä toisiin tehtäviin.

Suomen kielen opettajan/ohjaajan päätoiminen työtehtävä on suomen kielen opetuksen suunnittelu, valmistelu ja toteutus aikuisille asiakkaille. Tehtäviin kuuluvat myös mm. lähtötasokokeiden järjestäminen ja opetusryhmien jako ja päivitys. Suomen kielen opetuksen aikana työaika on arkisin klo 8-16. Opetuksen loma-aikoina tehtäviin kuuluvat monipuoliset ohjaajan työt, kuten asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakaskuljetukset, erilaisten asiakastoimintojen järjestäminen ja asiakkaiden psykososiaalinen tukeminen. Opetuksen loma-aikoina tehtävä ohjaajan työ on kaksivuorotyötä klo 8-21 välillä, viikonloppuvuoro klo 13-21 osuu toisinaan kohdalle.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka G21. Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto ja vähintään toimiva suomen ja englannin kielen taito. Ajokortti on välttämätön. Verkossa jätettävään hakemukseen tulee liittää mukaan myös CV. Aloitus 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian elo-syyskuun aikana. Hakemukset ja CV 15.8.2021 mennessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja moniulotteisen tehtävän turvapaikanhakijoiden arjessa. Moniammatillinen tiimi antaa hyvät valmiudet omaksua työn eri ulottuvuudet. Työpaikalla on tiivis ja toimiva työyhteisö, johon on helppo sopeutua ja tukeutua.

Lisätietoja: Ruukin vastaanottokeskuksen johtajan sijainen Anu Hietala, anu.hietala@redcross.fi tai p. 040 355 6758 (klo 9-14).

Työpaikat

Kansainvälisen viestinnän tuottaja
Projektikoordinaattori
Investigations Manager
Dialogiasiantuntija
HR-koordinaattori
Lakiasiantuntija
International Communications Specialist
Ohjelmasuunnittelija
Ohjelma-avustaja
Verkkotuottaja
Suomen kielen opettaja/ohjaaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.