Työpaikat

Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.

Tuemme seurakuntia lähetyskasvatuksessa ja nuorten kasvussa kansainvälisyyteen ja auttamiseen. Lähetysseuran rippikouluissa on kaksi erityisteemaa: lähetys ja musiikki. Molemmille on työssämme pitkät perinteet. Leireille tulee nuoria ympäri Suomea ja maailmaa ja lähetyksen kautta näkökulma on globaaleissa kysymyksissä.

Asiantuntija kehittää ja toteuttaa Suomen Lähetysseuran palvelutoimintaa seurakunnille rippikoulu- ja nuorisotyössä. Hän vastaa Lähetysseuran omien rippikoulujen ja nuorisotyön toimeenpanosta sekä vapaaehtoisten ja kesätyöntekijöiden ohjaamisesta erityisesti rippikoulujen ja nuorisotyön kontekstissa. Tehtävään sisältyy merkittävässä määrin leirityötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta rippikoulu- ja nuorisotyöstä seurakunnassa, osaamista globaali- ja lähetyskasvatuksessa, näkemystä nuorten osallistamisesta kirkon kansainväliseen työhön, tapahtumien tuottamisen taitoa sekä pedagogisia valmiuksia suunnitella ja toteuttaa koulutuksia yhdessä seurakuntien kanssa. Lisäksi tarvitaan kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä vapaaehtoisten kanssa heitä sitouttaen. Vahvat verkostot kirkon kasvatuksen kentässä ja monipuolinen sosiaalisen median käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalla tulee olla pappisvihkimys.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Anne Viljanen 25.1. klo 14–15 ja 29.1. klo 10–11 puh. 040 6213388.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 31.1.2021 mennessä osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.