Työpaikat

Pelinohjaajia

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punainen Risti Helsingin ja Uudenmaan piiri hakee esiintymis-, ensiapu- ja it-taitoisia pelinohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tarjotaan tarpeen mukaan ja tilannekohtaisesti. Pääsääntöisesti noin 1–5 kertaa viikossa arkipäivisin. Koulujen syysloma-aikaan sekä joulu- ja hiihtolomilla ei ole koulutuksia.

Itsenäistymässä olevat nuoret kohtaavat ensiaputilanteita usein ja pitävät taitoja tärkeinä, mutta eivät välttämättä osaa tai uskalla auttaa. Me Punaisessa Ristissä haluamme, että jokainen nuori oppii henkeä pelastavat hätäensiaputaidot.

InAction! on virtuaalisen Seppo-pelialustan avulla tehtävä pelillinen ja toiminnallinen ensiapukurssi yläkoulujen 8.-luokkalaisille. Oppilaat tekevät oman opettajansa kanssa ensiapuun liittyvän verkkokurssin ja osallistuvat sen jälkeen Punaisen Ristin pelinohjaajan vetämään ensiapuharjoitukseen. Harjoituksen aikana oppilaat liikkuvat koulussa pienryhmissä ja tekevät Seppo-pelialustan avulla ensiapuun liittyviä tehtäviä. Neljän tunnin harjoituksesta alku on varattu ohjeiden antamiseen, kaksi tuntia pelaamiseen ja viimeinen tunti palautteeseen ja oikean ensiavun läpikäymiseen. Varsinaisen harjoittelun aikana pelinohjaaja tarkistaa Seppo-pelialustalle palautettavia vastauksia ja opettaa pienryhmille elvytystä.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa halua toimia nuorten kanssa. Edellytämme myös vähintään EA2-tasoisia ensiaputaitoja sekä tietoteknisiä taitoja. Koulutuksia järjestetään usean kunnan alueella Uudellamaalla, joten ajokortista ja autonkäyttömahdollisuudesta on hyötyä. Työ vaatii täsmällisyyttä, kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monen eri asiakokonaisuuden yhtäaikaista hallintaa.

Tehtävää voit hakea täyttämällä hakulomakkeen 20.9.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä antaa InAction!-projektikoordinaattori Maaria Kuitunen, puh. 040 725 1815 tai maaria.kuitunen@punainenristi.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.