Työpaikat

Koulutussuunnittelija

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

RKI on vuonna 1981 perustettu sitoutumaton rauhankasvatusjärjestö. Kohderyhmämme ovat opettajat, lastentarhanopettajat, nuorisotyöntekijät ja muut kasvattajat. Työmme keskittyy Suomeen, mutta meillä on useita kansainvälisiä hankkeita pääosin eurooppalaisten kumppaniemme kanssa.

Etsimme kokenutta ammattilaista koulutussuunnittelijan määräaikaiseen tehtävään alkaen 20.9. tai mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2020 saakka.   Koulutussuunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on päiväkodeissa, peruskouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa tapahtuvien koulutuskokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Koulutusten sisällöt liittyvät erityisesti sukupuolen moninaisuuteen, tasa-arvokysymyksiin sekä yhdenvertaisuuteen.  Koulutukset tapahtuvat Suomessa, mutta toimenkuva sisältää myös kansainvälisiä tehtäviä.

Pienen järjestön todellisuuteemme kuuluu työnkuvien laaja-alaisuus ja vaihtelevuus. Tukenasi työssäsi sinulla on RKI:n innostava, moninainen ja pedagogisesti osaava työyhteisö. Työ sisältää useita matkapäiviä kuukaudessa sekä vähäisessä määrin ilta- ja viikonlopputöitä. Työaika määräytyy yksityisen opetusalan TES:n mukaisesti.

Edellytämme:

 • kokemusta globaalikasvatuksesta ja yhdenvertaisuustyöstä osallisuutta tukevalla työotteella
 • kouluttajakokemusta ja monipuolista pedagogista osaamista
 • kokemusta laajojen koulutuskokonaisuuksien hallitsemisesta
 • osaamista viestiä eri kohderyhmille suomen- ja englanninkielellä
 • hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • sitoutumista rasisminvastaisuuteen ja ihmisarvon jakamattomuuteen kaikissa tilanteissa sekä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä työotetta.

Arvostamme:

 • aktiivista ja oma-aloitteellista työotetta
 • monipuolista kielitaitoa
 • kokemusta oppimateriaalien tuotannosta ja verkko-oppimiseen liittyvää osaamista
 • peruskouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa ja päiväkodeissa hankittua työkokemusta
 • kasvatusalan tutkintoa ja monipuolista työkokemusta Suomesta ja kansainvälisesti
 • kiinnostusta kehittää järjestömme rakenteita ja koulutustoimintaa pitkäjänteisesti

Toivomme hakijoiksi eri-ikäluokista, sukupuolista sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöistä. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja näköalapaikan suomalaiseen ja eurooppalaiseen rauhantyöhön sekä mahdollisuuden oppia ja luoda uutta kanssamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työotteemme on rohkea, anti-rasistinen ja kansainvälinen. Työstä maksettava palkka on 2700 € / kk. Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen 044 302 2042 to 22.8. klo 15–18 ja ti 27.8. klo 8–9.

Lähetä hakemuksesi 29.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.jalonen(a)rauhankasvatus.fi. Hakemukseen voi halutessaan liittää erillisen cv:n. Otsikoi viestisi "Hakemus koulutussuunnittelija" ja sukunimesi. Haastattelut järjestetään 5. syyskuuta.

Lisätietoja meistä: www.rauhankasvatus.fi  ja www.maailmankoulu.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.