Työpaikat

Koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Taksvärkki ry on globaalikasvatuksen ja kehitysyhteistyön asiantuntijajärjestö. Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Taksvärkki ry:n uusi Lukuralli-kampanja käsittelee lukutaidon ja koulutuksen merkitystä lapsen ja nuoren elämässä.

Haemme nyt lukuvuodeksi 2019–2020 lapsen oikeuksista ja globaalikasvatuksesta kiinnostunutta Lukuralli-kampanjan koordinaattoria pääkaupunkiseudulle.

Lukurallikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu:

  • globaalikasvatuspalveluiden eli Lukurallin ja sen materiaalien tarjoaminen kouluille,
  • toiminnallisten työpajojen ohjaaminen alakouluissa Lukuralli-kampanjan teemoihin ja lapsen oikeuksiin liittyen,
  • näkyvyyden tuominen Lukurallille koulumaailmassa, mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa.

Työtehtäviä voidaan muotoilla valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Lukurallikoordinaattorin edellytetään osallistuvan perehdytykseen 8.–11.8.2019, jolloin tutustutaan koordinaattorin työtehtäviin, Taksvärkki-kampanjaan, Lukuralliin sekä Taksvärkki ry:n kouluvierailutoimintaan ja globaalikasvatukseen.

Tehtävässä onnistuakseen koordinaattori tarvitsee:

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta,
  • tavoitteellista asennetta koulujen kontaktointiin ja kouluvierailujen koordinointiin,
  • sujuvia kirjallisen ja suullisen ilmaisun taitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Eduksi katsomme koulumaailman ja globaalikasvatuksen tuntemuksen. Arvostamme myös kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta, järjestötyöstä ja viestinnästä.

Lukurallikoordinaattorin työtä ohjaavat Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen suunnittelija ja tiedottaja. Työtä tehdään Taksvärkki ry:n toimistolla tai etätyönä sekä kouluilla pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on tuntiperusteista, ja siitä maksetaan palkkaa 11 €/h. Tunteja kertyy oman aktiivisuuden mukaan 10–40 h/kk. Työhön ja koulutuksiin liittyvät matka- ja puhelinkulut korvataan. Valitun henkilön tulee voida sitoutua tehtävään lukuvuodeksi 2019–2020. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Lähetä hakemuksesi ja CV 2.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja(@)taksvarkki.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 23.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia, vammaisia sekä eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Taksvärkki ry:n toimistolla on valitettavasti puutteita esteettömyydessä. Lisätietoja saa harjoitteluhaun yhteyshenkilöltä.

Kysy lisää:
Pamela Arslan
tiedottaja
pamela.arslan(@)taksvarkki.fi
www.lukuralli.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.