Kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 30 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön:

  •     kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (n. 2,5 kk työsuhde kesä-elokuussa)
  •     kahta muusikkoa nuoriso- ja rippikoulutyöhön (n. 3 kk työsuhde huhtikuun ja elokuun välille)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija

Kesätyö avaa huikean mahdollisuuden järjestää suuri hengellinen tapahtuma nuorille. Riihisleirin suunnittelu ja toteutus vaatii organisointikykyä, innostuneisuutta ja luovuutta. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta sekä luoda uutta. Saat kokea 10 päivän riparin, jossa huipputiimillä toteutetaan merkityksellinen leirikokonaisuus.

Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi. Huomioimme kaikkien alojen opiskelijat.

Muusikko

Muusikko toimii rippikoululeirin musiikkikasvattajana ja kanttorina, musiikkikasvatusprojekti Cuminan ohjaajana sekä nuorten Riihikirkkoleirin musiikkivastaavan tehtävissä. Rippikoululeirillä muusikko on osa työntekijätiimiä ja vastaa yhdessä muiden kanssa yhden rippikoulun kokonaisuudesta. Erityinen vastuualue on rippikoululaisista koottavan orkesterin harjoituttaminen ja johtaminen.

Cumina-projektissa muusikko toimii osana ohjaajatiimiä, joka vastaa valintojen toteuttamisesta, harjoitusviikonlopusta ja kiertueen toteuttamisesta. Valitulta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä, pedagogisia valmiuksia bändin johtamiseen (sovitukset ja harjoitukset), näkemystä jumalanpalvelus- ja seurakuntamusiikin toteuttamisesta ja kykyä toimia projekteissa itsenäisesti. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus sekä aiempi kokemus rippikoulutyöstä on eduksi.

Hakeminen ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 4.12. rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekijoita-rippikoulu-ja-nuorisotyohon/m53aRZ. Mainitsethan myös hakemuksessa mitä tehtävää haet. Jos haet molempia tehtäviä, kerrothan kummasta tehtävästä olet erityisen kiinnostunut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Anne Viljanen, puhelimitse 40 621 3388 25.11. klo 15–16 ja 2.12. klo 9–10, tai sähköpostitse anne.viljanen@suomenlahetysseura.fi. Haastattelut järjestetään alustavasti 14.12., 16.12. ja 19.12..