Työpaikat

Kesätyöntekijöitä rippikoulu- ja nuorisotyöhön

Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme kesätyöntekijöiksi rippikoulu- ja nuorisotyöhön:

  • kahta teologian tai nuorisotyön opiskelijaa (2,5 kk työsuhde 1.6–23.8.2020)
  • kahta muusikkoa nuoriso- ja rippikoulutyöhön (2,5 kk työsuhde huhtikuun ja elokuun välille)
  • talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun (2 kk työsuhde kesäkuusta elokuulle)

Teologian tai nuorisotyön opiskelija:

Kesätyö avaa huikean mahdollisuuden järjestää suuri hengellinen tapahtuma nuorille. Riihisleirin suunnittelu ja toteutus vaatii organisointikykyä, innostuneisuutta ja luovuutta. Tämä on loistava tilaisuus toteuttaa ideoita, oppia itsestä ja Jumalasta sekä luoda uutta. Saat kokea kahden viikon riparin, jossa isolla tiimillä toteutetaan leirikokonaisuus. Lisäksi saat tukea nuorten aikuisten hengellisen yhteisön kasvua raamisten, hartauksien ja messujen avulla.

Valitulta edellytetään kokemusta rippikoulutyöstä ja muusta seurakuntatyöstä. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus on eduksi. Huomioimme kaikkien alojen opiskelijat.

Muusikko:

Muusikko toimii rippikoululeirin musiikkikasvattajana ja kanttorina, musiikkikasvatusprojekti Cuminan ohjaajana sekä nuorten Riihikirkkoleirin musiikkivastaavan tehtävissä. Rippikoululeirillä muusikko on osa työntekijätiimiä ja vastaa yhdessä muiden kanssa rippikoulun kokonaisuudesta. Erityinen vastuualue on rippikoululaisista koottavan orkesterin harjoituttaminen ja johtaminen. Cumina-projektissa muusikko toimii osana ohjaajatiimiä, joka vastaa valintojen toteuttamisesta, harjoitusviikonlopusta ja kiertueen toteuttamisesta.

Valitulta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä, pedagogisia valmiuksia bändin johtamiseen (sovitukset ja harjoitukset), näkemystä jumalanpalvelus- ja seurakuntamusiikin toteuttamisesta ja kykyä toimia projekteissa itsenäisesti. Lähetystyön ja Suomen Lähetysseuran työn tuntemus sekä aiempi kokemus rippikoulutyöstä on eduksi.

Talkootyön koordinaattori:

Talkootyön koordinaattorin tehtävänä on kurssikeskus Päiväkummussa kesätalkoolaisina toimivien vapaaehtoisten nuorten aikuisten töiden jakaminen ja ohjaaminen sekä vapaaehtoisten työtehtäviin osallistuminen. Osallistut talkoolaisten hartauselämään ja vastaat osaltasi sen toteuttamisesta. Toimit linkkinä kurssikeskuksen ja leiriläisten välillä, ja saat mahdollisuuden kehittyä suunnittelu- ja organisointitehtävissä ja vapaaehtoisten johtamisessa. Kokemus ryhmien ohjaamisesta ja toiminnasta vapaaehtoistyössä on eduksi.

Hakeminen ja lisätiedot:

Muusikkojen ja talkootyön koordinaattorin toimipaikka on kurssikeskus Päiväkumpu Orivedellä. Kesäteologit/nuorisotyönohjaajat tekevät kesän kaksi ensimmäistä viikkoa töitä Helsingissä ja sen jälkeen työ painottuu Päiväkumpuun, Orivedelle. Palkkaus kaikissa tehtävissä n. 2 000 €/kk + päivärahat ja majoittuminen järjestetään tarpeen mukaisesti kurssikeskuksessa. Valittavilta henkilöiltä pyydetään rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille 30.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija Jaakko Niiles 13.11. klo 14–16 ja 19.11. 14:30–16:30, puh. 0406351157. Haastattelut järjestetään viikolla 50.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.