Työpaikat

Kansainvälisen rahoituksen koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme kansainvälisen rahoituksen koordinaattoria.

Suomen Lähetysseuran ulkomaanosastolle monipuolistamaan Lähetysseuran rahoitusta sisältäen mm. EU-rahoitushaut, eri koalitiot sekä muut kansainvälisen rahoituksen mahdollisuudet. Koordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen rahoituksen päällikön sekä ulkomaanosaston eri yksiköiden kanssa (kehitysyhteistyö, kirkollinen työ, sekä rauhantyö ja vaikuttaminen).

Kansainvälisen rahoituksen koordinaattorina:

  • seuraat eri rahoituskanavista avautuvia hakuja
  • koordinoit hakuprosessia yhdessä alueesta vastaavien koordinaattoreiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja toimit hankehallinnollisena asiantuntijana läpi hankesyklin (ml. raportointi, taloushallinto ym.)
  • toimit asiantuntijana hakemusten teknisissä ja sisällöllisissä kysymyksissä
  • osallistut uusien yhteistyöverkostojen luomiseen ja ylläpitämiseen
  • osallistut eri osastojen välisten prosessien kehittämiseen ja sisäiseen tiedottamiseen liittyen uusiin kumppanuuksiin ja toimintatapoihin

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastaavien tehtävien vastuullisesta hoitamisesta ja kansainvälisistä hankehauista (ml. EU, YK, säätiöt tai muut kansainväliset rahoituskanavat). Hoidat tehtäväsi tarkalla otteella ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Edellytämme kansainvälisten kehityskysymysten sekä Suomen ja EU:n kehityspoliittisten linjausten tuntemista, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, esim. ranska tai espanja, katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisen rahoituksen päällikkö Karoliina Tuukkanen ti 5.3. klo 14–16 ja to 7.3. klo 15–16, puh. 040 6674 074.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi ja CV:si 17.3.2019 mennessä osoitteessa: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx  

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.