Työpaikat

Kaksi palkka-asiantuntijaa

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälisen työn toimija ja Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. Toimintaa on yli 30 maassa yli sadan kirkon ja järjestön kanssa. Vuosibudjettimme on noin 30 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 200 työntekijää. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi

Haemme henkilöstöyksikköömme Helsinkiin kahta palkka-asiantuntijaa:

 • toinen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
 • toinen määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun 2021 loppuun.

Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia, ja aloitus molemmissa tehtävissä on mahdollisimman pian.

Palkka-asiantuntijana toimenkuvasi koostuu sekä palkanlaskennan että henkilöstöhallinnon tehtävistä. Työssäsi vastaat kotimaan ja ulkomaan työntekijöiden sekä tilapäisten työntekijöiden palkanlaskennasta.

Palkka-asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm.

 • palkka-aineiston käsittely ja palkkojen maksatus
 • ulkomaantyöhön liittyvä verotus- ja verosopimusasioiden neuvonta ja vuosilomaseuranta
 • Mepco-palkanlaskentajärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen
 • palkkahallintoon liittyvät viranomaisyhteydet
 • palkkahallinnon raportit ja tilastot sekä palkanlaskentaan liittyvät hakemukset, ansiotiedustelut ja todistukset
 • erikseen sovittavat hr-tehtävät, mm. työsuhteeseen liittyvät ohjeistukset, dokumentit ja raportointi

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • olet jo oppinut palkanlaskennan perusteet työn tai opintojen kautta
 • ymmärrät verotuksen ja kirjanpidon perusteet
 • osaat tulkita ja soveltaa työehtosopimuksia ja työlainsäädäntöä
 • käytät sujuvasti sähköisiä työkaluja, Mepco-osaaminen katsotaan eduksi
 • haluat palvella asiakkaitasi laadukkaasti ja hyvällä asenteella
 • taskussasi on liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan koulutuksen tutkinto

Koska iso osa työntekijöistämme työskentelee ulkomailla, on hyvä, jos tunnet vakuutuspalkkauksen kiemurat ja osaat soveltaa verottajan kuuden kuukauden sääntöä. Jos et kuitenkaan ole päässyt työskentelemään näiden asioiden parissa, riittää, että olet kiinnostunut ja nopea oppimaan uutta.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on itsenäinen ja vastuuntuntoinen työote ja tykkäät työskennellä numeroiden parissa. Hahmotat kokonaisuuksia, mutta pidät myös tarkkuutta vaativista työtehtävistä. Otat aktiivisesti selvää eteen tulevista asioista, toimit ratkaisukeskeisesti ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös tiukoissa aikatauluissa.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme! Meille on tärkeää ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö. Pääset osaksi kahdeksan hengen hr-tiimiä, jossa mukavat työkaverit ja hyvän tiimin tuki on taattu.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 31.5.2020 mennessä täällä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa sopivien hakijoiden kohdalla ennen hakuajan päättymistä, joten lähetä hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöpäällikkö Mirja-Leena Elorannalta puh. 0406106006 tai sähköpostitse Mirja-Leena.Eloranta@suomenlahetysseura.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.