Työpaikat

Järjestökehityksen päällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, kotimaan avun linjaan järjestökehityksen päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Toimintaympäristömme on nopeassa muutoksessa. Muutokset haastavat yhteiskunnan kyvyn huolehtia kaikista ihmisistä ja vapaaehtoisjärjestöihin kohdistuu suuria odotuksia.

Haemme joukkoomme järjestökehityksen päällikköä saattamaan Suomen Punaisen Ristin huippukuntoon kääntäen vapaaehtoisten määrän kasvuun ja saaden erityisesti nuoret innostumaan moninaisista auttamisen tavoista. Päällikkö toimii esimiehenä yksikössä, jonka tehtävät liittyvät mm. järjestön kehittämiseen, järjestön koulutustoimintaan, piirien tukemiseen, vapaaehtoisuuden kehittämiseen ja järjestelmäkehitykseen.

Järjestössä on käynnistynyt laaja kotimaan toiminnan uudistus ja päälliköllä on keskeinen rooli muutosten toteuttamisessa. Hän johtaa keskustoimistossa oman yksikkönsä temaattisia tavoitteita, vastaa yhteistyöstä sidosryhmien ja viranomaisten kanssa sekä mahdollistaa osaamisen kehittymisen yksikössään. Lisäksi hän varmistaa yhdessä muiden kanssa yksiköiden tiiviin ja sujuvan yhteistyön.

Etsimme päällikköä, jolla on kokemusta muutosten johtamisesta, näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja luovuutta toiminnan kehittämiseksi. Tehtävässä tarvitaan saumatonta yhteistyötaitoa, näkemyksiä tulevaisuuden työskentelytavoista, kiinnostusta ja esimerkillisyyttä työhyvinvoinnista, kykyä innostaa ja jatkuvaa halua uuden oppimiseen. Mukanasi tulevat kumppanuudet ja verkostot ovat plussaa.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Edellytämme päälliköltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan.  Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 7. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.2. klo 12–14 ja 28.2. klo 9–11 Suomen Punaisen Ristin järjestöjohtaja Marja Lehtimäki puhelimitse 050 320 5181.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 29.2.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Suomessa kymmenet tuhannet vapaaehtoiset ovat toimintamme runko ja palkattu henkilökuntamme tukee heitä. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.