Työpaikat

Eduskuntaryhmän avustajia

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Kaksi eduskuntaryhmän avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja yksi määräaikaiseen työsuhteeseen

Eduskuntaryhmän avustajan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö ja muu avustaminen eri toimenkuvilla. Kulloinenkin toimenkuva määritellään erillisellä päätöksellä.

Tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu, monipuolinen poliittinen osaaminen, kokemus lainsäädäntötyöstä, ruotsin kielen ja muu kielitaito, palvelualttius ja joustavuus sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus.

Kaksi eduskuntaryhmän avustajan työtehtävää on toistaiseksi voimassa olevia. Erityisesti toivomme hakijoita, joilla on oikeustieteellistä tai sosiaali- ja terveyspoliittista osaamista.

Määräaikaiseen työsuhteeseen etsimme työelämäkysymyksiä tuntevaa hakijaa. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Eduskuntaryhmän avustajan peruspalkka on 3316 e/kk.

Aloitus 5.8.2019 tai mahdollisimman pian. Työntekopaikka on Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 19.6. osoitteeseen: laura.koskinen@eduskunta.fi

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Laura Koskinen
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
050 462 6604

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.