Työpaikat

Digituottaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen UNICEF etsii kokenutta digituottajaa viestintä- ja markkinointitiimiin.
 
Osaat tuottaa monipuolisesti sisältöä digitaalisiin kanaviin ja auttaa muita sisällöntuottajiamme kanaviemme käytössä. Tuottajana toimit digitaalisten kanavien käytön ja kokonaiskehityksen asiantuntijana. 

Olet osa digitiimiä, joka vastaa nettisivuistamme, sosiaalisen median kanavistamme ja digitaalisesta markkinoinnistamme. Olet samalla osa viestintä- ja markkinointitiimiä. Teet yhteistyötä kansainvälisen UNICEFin kanssa. 

Tehtävänäsi on olla mukana rakentamassa UNICEFin brändiä, tukea varainhankintaamme ja auttaa saamaan huomiota lapsen oikeuksille Suomessa. Arvostamme viestinnällisen osaamisen lisäksi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamista. 
 
Työskentelet tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Haluat liittyä mukaan tiimiimme, joka on alamme parhaita. Olet kiinnostunut jatkuvasti kehittymään ja kokeilet innokkaasti uusia välineitä ja kanavia. Sinulle on jo kertynyt työkokemusta ja näyttöjä. 
   
Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito, hyvä yhteistyökyky, selkeä kirjallinen ja visuaalinen ilmaisu. Ratkot sujuvasti ongelmia paineenkin keskellä ja olet ripeä, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Ymmärrät nettianalytiikkaa ja digitaaliset työkalut ovat sinulla hallussa. Olet pitkäpinnainen, hyvä tyyppi. 
 
Meillä teet työtä, jonka merkitys näkyy joka päivä. Saat työkavereiksi pätevät ja sitoutuneet ammattilaiset. Työpaikkamme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.  

 Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.5.2019 mennessä.
 
Lisätiedusteluihin vastaa digituottaja Mari Pasula, p. 040 7025851 torstaina 25.4. klo 11–12 ja maanantaina 29.4. klo 13–14 sekä viestintä- ja markkinointijohtaja Riikka Kämppi, p. 040 572 9733 torstaina 2.5. klo 14–15.
 
UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta. 
 
Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.