Työpaikat

Assistentti visuaaliseen työhön

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi

Haemme Suomen Lähetysseuran viestinnän ja varainhankinnan osastolle kesätyöhön Helsinkiin assistenttia visuaaliseen työhön.

Uudistamme parhaillamme digitaalista kuva-arkistointiamme, ja etsimme nyt käytännön osaajaa määräaikaiseen tehtävään kuvien arkistointiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä visuaalinen lukutaito, erityisesti valokuvan osalta. Lisäksi olet tarkka ja järjestelmällinen työssäsi ja saatat tehtävän päätökseen määräajan sisällä. Osaat toimia itsenäisesti saatuasi perehdytyksen tehtävään ja järjestelmiimme. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvat opinnot (esim. visuaalinen journalismi).

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen (kesto noin 2 kuukautta). Aloituspäivä on neuvoteltavissa, tehtävä tulee aloittaa kuitenkin viimeistään 20.6.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä innostavan työympäristön modernissa toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varressa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG. Hakuaika päättyy 23.5.2019.

Lisätietoja antaa viestinnän suunnittelija Heidi Tirri ti 21.5 klo 11–12 ja 14–15, p. +358 40 679 1337.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.