Työpaikat

Aluejohtaja (sijaisuus)

Paikkakunta
Joensuu
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt aluetoimistollemme Joensuuhun Itä-Suomen aluejohtajan sijaista.

Aluejohtajana tehtävänäsi on ohjata ehkäisevien toimintojen, Perheentalojen, lastensuojelutyön, sijaishuollon ja adoptiotyön asiakassuhteissa työskentelevien lastensuojelun ammattilaisten työtä. Vastaat lastensuojelupalveluiden myynnistä ja markkinoinnista sekä aluetoimiston ja Perheentalojen taloudesta. Toimit ja vaikutat aktiivisesti lastensuojelutoimijoiden verkostoissa ja teet tiivistä yhteistyötä Pelastakaa Lasten Itä-Suomen alueen paikallisyhdistysten kanssa. Yksikössäsi työskentelee 19 ammattilaista Joensuun ja Kuopion toimipisteissä ja Perheentaloissa.

Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016) ja olet rautainen lastensuojelu- ja perhetyön ammattilainen. Takanasi on jo useampi vuosi työtä esimiehenä ja onnistumisia myynti- ja kehittämistehtävissä.

Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, saat ihmiset innostumaan ja nautit kehittämisestä. Sinulla on kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja järjestötyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 1.2.2020–31.12.2020. Työ sisältää noin 1–3 matkapäivää kuukaudessa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haethan tehtävää 31.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi aluetoiminnan johtaja Kristiina Mattinen puh. 040 838 4040. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 18.12.2019 klo 14–16.00 ja torstaina 19.12.2019 klo 10–12.00.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.