Työpaikat

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija (Lähi-itä ja Pakistan)

Paikkakunta
Kypros
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme alueellisen hankehallinnon asiantuntijaa Lähi-idän ja Pakistanin alueelle.

Asemapaikka: Kypros

Alueellisen hankehallinnon asiantuntija vastaa oman vastuualueensa hankkeiden suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja arvioinnin tukemisesta. Hän koordinoi hankehallinnon kapasiteetin vahvistamista yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraa toimenpiteiden toteuttamista. Asiantuntija varmistaa, että hanketyö vastaa Lähetysseuran laatukriteereitä, ohjeistuksia ja linjauksia.

Asiantuntija pitää säännöllisesti yhteyttä kumppaneihin, suunnittelee hankeyhteistyötä ja koordinoi yhteistyötä myös muiden tukijoiden, viranomaisten ja toimijoiden suhteen. Hän vastaa hankkeisiin liittyvän informaation ajantasaisuudesta, arvioi kumppaneiden hankehallinnollista kapasiteettia ja ylläpitää hankkeisiin liittyvää riskikartoitusta. Asiantuntija seuraa ja ohjaa sovittujen toimenpiteiden toteuttamista, antaa toimenpidesuosituksia ja vastaa aluesuunnitelman sekä alueellisten raporttien tueksi laadittujen analyysien laatimisesta. Tehtävään voi sisältyä myös koulutusvastuuta. Asiantuntija osallistuu alueelliseen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöhön, toimii aktiivisesti aluetiimissä, sekä Sukupuolten välisen oikeudenmukaisuuden kehittämistiimissä.

Edellytämme:

  • Erinomaista PMEL osaamista

  • Vahvaa riskianalyysikykyä

  • Hyviä neuvottelu- ja koulutustaitoja, sekä viestinnällisiä valmiuksia

  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kulttuurisensitiivistä työotetta

  • Näkemystä ja osaamista sukupuolten välisen oikeudenmukaisuuden kysymyksistä

  • Hyä alueella toimivien kirkkojen ja organisaatioiden työn tuntemusta

  • Lähetysseuran identiteetin, arvojen ja strategian ymmärrystä ja niihin sitoutumista

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen

  • Erinomaista englannin kielen taitoa, muu alueella relevantti kielitaito lasketaan eduksi

Olet etsimämme henkilö, jos kirkon kansainvälisen työn, sekä kehitysmaa- ja globaalin etelän kontekstin kysymykset ovat sinulle tuttuja. Lisäksi ymmärrät varainhankinnan ja eri rahoittajatahojen asettamien vaatimusten vaikutuksia alueelliseen hankehallintoon.

Esimiessuhteet: 

Esimiehenä toimii Suomen Lähetysseuran MENA, SAHEL, Pakistan alueen aluejohtaja.

Työn aloitus ja kesto:

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen 24 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janetta Vettenranta 5.1.2021 klo 15–16 ja 11.1.2021 klo 9–10, puh. +358 43 824 2377.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 13.1.2021 mennessä osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 3.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.