Tiedotteet

Hae mukaan rauhanlähettiläs-koulutukseen

Sadankomitea järjestää vuoden 2016 aikana koulutusjakson, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja osaamista rauhantyöhön ja globaalien turvallisuuspoliittisten haasteiden ymmärtämiseen.
Haetaan rauhankysymyksistä ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneita nuoria osallistumaan rauhanlähettiläs-koulutukseen.

Oletko kiinnostunut rauhantyöstä ja globaalien haasteiden pohtimisesta? Opiskeletko yhteiskunnallisella alalla vai oletko muuten kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä ja kansalaisvaikuttamisesta?

Sadankomitea järjestää vuoden 2016 aikana koulutusjakson, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja osaamista rauhantyöhön ja globaalien turvallisuuspoliittisten haasteiden ymmärtämiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.

Koulutuksen tapaamiskertoja järjestetään yhteensä vuoden 2016 aikana kolme ja ne pidetään Helsingissä, Rauhanasemalla. Koulutukset järjestetään lauantaipäivinä ja niiden yhteydessä osallistujille tarjotaan lämmin ateria. Osallistujilta peritään koulutuksesta 15 euron osallistujamaksu. Sadankomitea kattaa osallistujien matkakulut halvimman joukkoliikennevälineen mukaan 10 euroa ylittävältä osalta.

Koulutuspäivät ja -teemat:

2.4. klo 11–17 I Kestävä rauha ja turvallisuus
24.9. klo 11–17 II Asevarustelu ja aseistariisunta
19.11. klo 11–17 III Minä rauhanlähettiläänä: Osallistujat perehtyvät heitä erityisesti kiinnostaviin ajankohtaisiin kampanjoihin Suomessa ja kansainvälisesti sekä erilaisiin rauhantoiminnan muotoihin.

Koulutuksen menestyksellinen suorittaminen edellyttää osallistumista jokaiseen koulutuspäivään. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi rauhanlähettiläs-todistuksen.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirje, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja kiinnostuksistasi liittyen koulutukseen. Motivaatiokirjeet lähetetään 21.2.2016 mennessä osoitteeseen sadankomitea(a)sadankomitea.fi.

Lisätietoja koulutuksesta saa Sadankomiteasta:

Pääsihteeri Anni Lahtinen
anni.lahtinen(a)sadankomitea.fi 040 583 11 42

Järjestökoordinaattori Minna Vähäsalo
minna.vahasalo(a)sadankomitea.fi 040 167 96 60

Kampanjat Sadankomitea

Lue myös

Lapsiin kohdistuvan väkivallan vastainen työ vakavasti alirahoitettu

Uusi raportti osoittaa, että vain pieni murto-osa virallisesta kehitysavusta ohjataan lapsiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseen.

Nuoret eivät enää epäile kykyjään

Sambialaiset nuoret oppivat vaikuttamiskeinoja ja esiintymistaitoja Taksvärkki ry:n hankkeessa, jossa syrjäytymisvaarassa olevista nuorista kasvaa roolimalleja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.