Tapahtumat

Valtapuhe-sarja

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Attacin Valtapuhe- sarja syksyllä 2017

Tervetuloa keskustelemaan vallasta, siitä miten puheen ja diskurssien kautta ylläpidetään yhteiskunnallisia valtarakenteita huomaamatta ja saadaan poliittiset ratkaisut näyttämään välttämättömyyksiltä. Attacin Valtapuhe-sarja tarjoaa tänä syksynä välineitä valtarakenteiden läpinäkyväksi tekemiseen.

Valtapuhe-sarjan aloittaa Turun yliopiston koulutussosiologian ja -politiikan professori Hannu Simola aiheenaan "Poliittisen puheavaruuden dynamiikasta – miksi vallanpitäjien puhetapojen ylittäminen ja todellisten uusien avausten esittäminen on niin vaikeaa?" Tilaisuus pidetään Turun Kirjakahvilassa, Vanha Suurtori 3, keskiviikkona 8.11. klo 19 alkaen.

Valtapuhe- sarja jatkuu Helsingissä keskiviikkona 22.11., Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen väitöskirjatutkijan Taavi Sundellin alustuksella "Suomalainen kestävyysvajekeskustelu ja korkeakoulupolitiikka". Tilaisuus pidetään Kirjasto 10:n Stagella, Elielinaukio 2 G, toinen kerros, klo 18 alkaen.

Tilaisuuksien moderaattorina toimii Attacin hallituksen puheenjohtaja Eva-Liisa Raekallio.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/1536670969751524/

Suomen Attac on vuonna 2001 perustettu kansalaisjärjestö, joka pyrkii edistämään kriittistä globalisaatiokeskustelua, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kansalaislähtöistä demokratiaa, yhteiskunnallista avoimuutta ja kestävää kehitystä. Attacin toimintaa rahoitetaan jäsenmaksuilla, liittymällä mukaan tuet työtämme. http://www.attac.fi/yhteystiedot/jaseneksi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.