Tapahtumat

Kansalaisyhteiskunta, uskonto ja kehitys -kirjan julkistamistilaisuus

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Fida ja Suomen Lähetysseura haluavat nostaa vaaliteemaksi kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön: Miten kansalaisyhteiskunta vahvistuu kehitysyhteistyön voimin? Miten uskonnollistaustaiset järjestöt voivat tähän vaikuttaa?

Kansalaisyhteiskuntaan lukeutuvia kirkkoja ja uskonnollisia yhteisöjä pidetään joskus kehityksen jarruina. Fida ja Suomen Lähetysseura ovat yhdessä koonneet asiantuntevia puheenvuoroja kansalaisyhteiskunnan muutoksista ja uskonnollisten järjestöjen asemasta eri puolilta maailmaa.

FT Päivi Hasun toimittama teos nostaa keskusteluun kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön tulokset ja onnistumiset sekä sen toivon, mitä yhteinen työ voi tuoda ihmisille kestävän kehityksen haasteiden edessä.

Tilaisuudessa mukana ovat kirjan toimittaja FT Päivi Hasu, Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson, Fidan toiminnanjohtaja Harri Hakola sekä juontajana toimittaja Laura Siltala. Kommenttipuheenvuoron käyttää globaalin kristinuskon ja uskontodialogin professori Elina Vuola.

Kirja on saatavilla tilaisuudessa.

Aika: 26.2.2019 klo 14–15.30
Osoite: Pikkuparlamentin kansalaisinfo, Arkadiankatu 3, sisäänkäynti Mannerheimintien puolelta
Paikkakunta: Helsinki
Tapahtuman kieli: suomi
Maksu: ilmainen

-ei ilmoittautumista

Järjestäjät: Fida ja Suomen Lähetyseura

Tapahtumat

Antimilitaristinen maraton 1.6.–12.7.2020
The Power of Nonviolence
Infoilta vapaaehtoistyöstä
Tyttöjen puolella -live
Hiroshima-ilta
Hiilivapaa Suomi -viestintätapaaminen
Rauhanpäivän brunssiseminaari
Opettajista kestävän tulevaisuuden tekijöitä -täydennyskoulutus 10.10.2020–24.4.2021
Art 2030 - Agenda 2030

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.