Tapahtumat

Ei tingitä! Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille -ilta 10.12.

Järjestäjä
Paikkakunta
Helsinki
Alkamisaika
Päättymisaika

Ihmisoikeuksien päivänä 10.12.2018 YK:n ihmisoikeusjulistus täyttää 70 vuotta. Ihmisoikeudet ovat kuitenkin tänä päivänä uhattuna ympäri maailmaa. Suomi ei ole tästä kehityksestä ulkona. Ihmisoikeuksista ei saa tinkiä, ne kuuluvat kaikille, kaikkialla ja kaikkina aikoina. Ihmisoikeusliitto järjestää 10.12. illan ihmisoikeuksille.

Aika: ma 10.12.2018 klo 19
Paikka: Teatteri Viirus, Välimerenkatu 14, Helsinki

Ei tingitä! -illassa Viiruksen lavalle astuvat Paula Vesala ja Hilja Grönfors. Vesala on yksi Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä. Mestarikansanlaulajaksi nimetyn Hilja Grönforsin ääni lumoaa! Vuosien ajan Grönfors on kerännyt romanien perinnelauluja ympäri Suomea. Illan aikana saat nauttia myös Taikasydämen tahdeista. Taikasydän-bändissä soittaa mm. Pertti Kurikan Nimipäivistä tuttu Toni Välitalo sekä Kalle Salonen.

Illan aikana kuulemme myös painavia puheenvuoroja ihmisoikeuksista. Puhujina ovat mm. kirjoittaja Maryan Abdulkarim, Kuurojen liiton toiminnanjohtaja Markku Jokinen sekä professori, perustuslakiasiantuntija Tuomas Ojanen.

Illan juontavat Yagmur Özberkan ja Aleksi Pahkala.

Ihmisoikeudet ovat iltansa ansainneet. Tervetuloa nauttimaan musiikista, vaikuttavista puheista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Illan aikana on  mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä syötävää. Tilaisuudessa on viittomakielten tulkkaus ja tilaisuus on esteetön. Lipputulot ohjataan Ihmisoikeusliiton ihmisoikeustyöhön.

Liput 25 euroa, tukilippu 50 euroa. Osta lippu ennakkoon Tiketistä: Ei tingitä! Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille -illan lipunmyynti

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.