Laura Lodenius | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Laura Lodenius

Kansalaisuuspakko

Panssarivaunu ohittamassa väkijoukkoa

Kansalaisuuspakko

Koko miesikäluokan asevelvollisuutta perustellaan kansalaistaitojen oppimisella, ja viime aikoina on väläytelty pakollista kansalaispalvelusta myös naisille. Todellisuudessa ihmiset oppivat ja tekevät parhaiten, kun he tekevät valintansa itse, kirjoittaa Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius.

Sinimustien soturien ristiretki

Suomen lippu.

Sinimustien soturien ristiretki

Puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) esitykset muun muassa vapaaehtoisista reservipoliiseista tarkoittavat, että kansallismielisille turhautuneille miehille halutaan nyt antaa ”asemaa”, ”roolia” – ja ”kättä pidempää”, kirjoittaa Suomen Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius.

Nobelista Nobeliin

ICAN-verkoston pressitilaisuus 2017

Nobelista Nobeliin

Rauhantyöstä löytyy harvoin glamouria. Siksi Nobelin rauhanpalkinto on tärkeä, kirjoittaa Rauhanliiton toiminnanjohtaja Laura Lodenius, joka oli vastaanottamassa Nobelia miinojen vastaisesta kansalaistoiminnasta 20 vuotta sitten.

Nobelin rauhanpalkinto oikeaan osoitteeseen

Nobelin rauhanpalkinto oikeaan osoitteeseen

Kemiallisten aseiden kieltojärjestön saamaa tunnustusta on pidetty paluuna Alfred Nobelin kannattamaan aseidenriisuntatyöhön, kirjoittaa Laura Lodenius.

Jehovan todistajien erivapautus vaakalaudalla?

Jehovan todistajien erivapautus vaakalaudalla?

Rauhanjärjestöjen mielestä erivapauden poistaminen yhdeltä ryhmältä ei vahvistaisi muiden perusoikeuksia tai tasa-arvoa, kirjoittaa Laura Lodenius.

Tilaa aihepiirin Laura Lodenius RSS-syöte