Työharjoittelija verkosto- ja analyysitiimi | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työharjoittelija verkosto- ja analyysitiimi

Tule Kepaan palkalliseen työharjoitteluun 2-4 kuukaudeksi 1.2.2011 alkaen.

Sinua tarvitaan Kepan verkosto-ja analyysitiimissä, joka vastaa Kepan globaaleista verkostoista, informaatiopalveluista, tietohallinnon käytännön koordinoinnista sekä analyysityöstä.

Tehtävänäsi on osallistua kansainvälisen ilmasto ja kehitys -aiheisen konferenssin järjestelyihin esimerkiksi avustamalla dokumentoinnissa ja konferenssimateriaalien kokoamisessa, taustaselvitysten laatimisessa, ulkomaisten osallistujien vierailujen järjestelyissä sekä avustaa tiimiä muussa analyysityössä.

Tarjoamme sinulle hyvän ikkunan järjestöjen ilmastotyöhön sekä muiden ajankohtaisten keskustelujen seurantaan. Työssäsi tarvitset esimerkiksi kehitysmaa- ja yhteiskuntatieteen opintoja, hyviä kirjallisia taitoja, kiinnostusta kehitysyhteistyötä kohtaan, järjestelmällisyyttä sekä aikaisempaa työkokemusta. Perehtyneisyytesi ilmastokysymyksiin ja kokemuksesi kehitysmaista katsotaan eduksi.

Hae harjoittelupaikkaa 29.11.2010 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)kepa.fi.

Lisää tietoja Kepasta saa osoitteesta www.kepa.fi/mika-kepa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Outi Hakkarainen puh. 584-23 228 keskiviikkona 17.11 ja maanantaina 21.11. klo 10-12.

Kepa on yli 280:n kehitysyhteistyötä tekevän ja globaaleista asioista kiinnostuneen kansalaisjärjestön yhteistyöjärjestö. Kepa rohkaisee, tukee ja organisoi suomalaista kansalaisyhteiskuntaa, jotta se toimisi maailmanlaajuisen yhteisvastuun puolesta. Järjestö on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia