Työelämävalmennettava | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työelämävalmennettava

Luetaan yhdessä -verkosto etsii työelämävalmennettavaa

Maahanmuuttajanaisten ja -tyttöjen lukutaidon edistämistä tukeva Luetaan yhdessä -kampanja etsii työelämävalmennettavaa Suomen Akateemisten Naisten Liiton toimistoon Helsinkiin. Suomen UNIFEM on yksi kampanjan yhteistyökumppaneista.

Työnkuva: Työelämävalmennettava työskentelee Suomen Akateemisten Naisten Liiton toimistossa Helsingissä ja osallistuu Luetaan yhdessä – verkoston toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Valmennettavan pääasialliset tehtävät ovat verkoston päivittäisten rutiinien hoito, kuten yhteydenpito opetusryhmiin, verkkosivujen päivitys ja kokousvalmistelut. Tehtävistä sovitaan tarkemmin valmennettavan omien valmiuksien pohjalta. Harjoittelu voi johtaa työsuhteeseen eli verkostosihteerin tehtäviin. Tietoa Luetaan yhdessä – Vi läser tillsammans -verkostosta löytyy sivulta www.luetaanyhdessa.fi ja Suomen Akateemisten Naisten Liitosta sivuilta www.akateemisetnaiset.fi.

Vaatimukset: Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kiinnostusta integraatiokysymyksiin ja maahanmuuttajien opetukseen sekä hyviä viestintätaitoja. Hakijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi. Hyvät tietotekniset valmiudet ovat ehdoton edellytys. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, toimimista järjestötehtävissä ja taitoa tulla toimeen eri-ikäisten yhteistyökumppanien kanssa.

Työelämävalmennuksen kesto: 3-6 kk
Ajankohta: Harjoittelu alkaa 1.1.2011
Palkkaus: Työelämävalmennettavalla tulee olla TE-toimiston myöntämä koko harjoittelujakson kattava työelämävalmennustuki.

Hakemukset: Hakuaika päättyy perjantaina 12.11.2011 kello 17.00. Lyhyet, vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen sanl.fkaf(at)akateemisetnaiset.fi. Hakemuksessa tulee olla liitteenä CV, josta ilmenee opinnot, mahdollinen työkokemus ja toiminta järjestöissä.

Lisätiedot: Tiedustelut SANL:n hallituksen jäsen Marja Liisa Toivanen, marjatoivanen(at)hotmail.com tai puh. 050-5935334.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia