Työelämävalmennettava | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Työelämävalmennettava

Kehitysyhteistyöjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ry hakee syyskuusta 2010 alkaen palvelukseensa työelämävalmennettavaa vaikuttamistyön ja hallinnon tukemiseen. Tehtävä sopii kehityspoliittisista kysymyksistä kiinnostuneille korkeakoulusta valmistuneelle työttömälle työnhakijoille.

Hakijoilta toivotaan jonkin verran soveltuvaa työkokemusta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, valmiutta tuottaa sujuvaa tekstiä sekä hyviä ATK- ja tiimityötaitoja. Viestinnän työkokemus sekä kiinnostus kehitysyhteistyöasioihin, Euroopan unioniin sekä poliittiseen vaikuttamistoimintaan katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi viestintään tai Kehyksen teemoihin liittyviä alan opintoja sekä kokemusta järjestötoiminnasta.

Työelämävalmennettavan työtehtäviin kuuluu avustaminen järjestön vaikuttamis- ja hallintotehtävissä, yhteydenpito jäsenjärjestöihin ja muihin sidosryhmiin, tiedonhaut, kokouspöytäkirjojen ja taustamuistioiden laatiminen sekä muut yleiset toimistotehtävät ml. kokous- ja tilavaraukset sekä muu toimisto- ja kokoustiloista huolehtiminen sekä Youth in Action–demokratiahankkeen koordinointityöt.

Kehys ry on 37 kehitysyhteistyöjärjestöjen kattojärjestö, joka palvelee jäseniään ja muita kiinnostuneita EU:n kehitysyhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä. Kehys seuraa ja vaikuttaa aktiivisesti EU:n kehityspolitiikkaan sekä kouluttaa ja neuvoo järjestöjä EU-rahoitusmahdollisuuksista.

Työt alkavat syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan ja kestävät vähintään 3-6 kuukautta.

Hakemukset ja ansioluettelo 9.6. klo 16 mennessä sähköpostitse Kehyksen pääsihteerille Rilli Lappalaiselle osoitteeseen rilli.lappalainen(at)kehys.fi

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Kehys ry:n pääsihteeri Rilli Lappalainen torstaina 3.6. klo 12–13 ja ma 7.6. klo 12–13 numerossa 050 5613 456.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia