Tule mukaan Reilun kaupan viikolle maistattajaksi! | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Tule mukaan Reilun kaupan viikolle maistattajaksi!

Reilun kaupan viikot järjestetään tänä keväänä 16.-24.4. Jos tehdä Reilua kauppaa tunnetuksi, tule mukaan iloiseen joukkoomme! Osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotietoja tai aiempaa kokemusta Reilusta toiminnasta, ainoastaan kiinnostusta, positiivista asennetta sekä halua käyttää muutama tunti ajastasi oikeudenmukaisemman maailman edistämiseen. Jos saat kaverisikin innostumaan, aina parempi!

Reilun kaupan viikolla maistatetaan Reiluja tuotteita pääasiassa marketeissa. Tällä kertaa maistatetaan kahvia, teetä ja hunajaa. Maistattamaan mennään yhdessä parin kanssa ja maistatus kestää neljä tuntia kerrallaan, maistatukset ovat pääasiassa perjantaina kello 14-18 ja lauantaina kello 12-16. Haasteena on edelleen tehdä tunnetuksi Reilun kaupan uutta, yhteiseurooppalaista merkkiä, jonka käyttöön siirryttiin syksyllä 2003 sekä koko Reilun kaupan tuoteperhettä. Kaikki maistattajat saavat Reilun T-paidan sekä pienen lahjan kiitokseksi vaivannäöstään. Maistattajia varten on tehty maistatusopas, josta selviää kaikki tarvittavat tiedot.

Voit ilmoittatua maistattajaksi puhelimitse numeroon (09) 7268 6631. Pääkaupunkiseudun maistatuskoulutukset järjestetään maanantaina 5.4 klo 18.00 Reilun kaupan toimistolla (osoite: Sörnäisten rantatie 33 D 5.krs), sekä toisen kerran keskiviikkona 14.4 klo 18.00 toimistolla.

Koulutus on tärkeä erityisesti uusille maistattajille, mutta myös aiemmin maistattamassa olleet ovat tervetulleita kertailemaan. Jos olet jo aikaisemmin maistattanut, ei koulutus ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava.

Ilmoittauduthan maistatuskoulutukseen (ilmoita kumpaan haluat osallistua) ja maistatuksiin (kerro mitkä päivät erityisesti sopivat/ eivät sovi, tai jos sinulla on toiveita maistatuskaupasta) viimeistään 26.3 sähköpostitse tai puhelimitse minulle.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

Sanni Kokkonen Reilun kaupan viikkojen koordinaattori

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia