Suomen UNIFEM etsii harjoittelijaa tai työelämävalmennettavaa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Suomen UNIFEM etsii harjoittelijaa tai työelämävalmennettavaa

Työnkuva: Harjoittelija työskentelee Suomen UNIFEMin toimistossa Helsingissä ja on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa järjestön tiedotusteemaa, joka vuonna 2010 keskittyy naisiin ja köyhyyteen. Teemavuonna järjestetään mm. kansainvälinen seminaari ja teemaluentosarja. Lisäksi toteutetaan tapahtumia eri puolilla Suomea yhteistyössä järjestön omien paikallistoimikuntien kanssa. Harjoittelija avustaa myös muissa järjestön toimintakenttään liittyvissä tehtävissä (lehden toimittaminen, kampanjointi, varainhankinta jne.) ja osallistuu toimiston päivittäisten rutiinien hoitamiseen (asiakaspalvelu, verkkosivujen päivitys, kokousvalmistelut jne.). Työtehtävistä sovitaan tarkemmin harjoittelijan omien toiveiden ja taitojen pohjalta.

Vaatimukset: Toivomme hakijalta soveltuvia korkeakouluopintoja, perehtyneisyyttä gender- ja kehityskysymyksiin sekä hyviä viestintätaitoja. Lisäksi hakijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme aiempaa järjestökokemusta, itsenäistä työskentelyotetta, omakohtaista kokemusta kehitysmaista sekä YK-järjestelmän ja UNIFEMin tuntemusta.

Harjoittelun kesto: 3–6 kk

Ajankohta: Harjoittelu alkaa 15.2.2010 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Korkeakoulu maksaa kolmen kuukauden harjoittelijapalkasta 2 kk ja työnantaja 1 kk. Harjoittelijan on itse varmistettava, että hän saa tuen korkeakoulultaan. Työelämävalmennettavalla tulee olla työvoimatoimiston myöntämä, koko harjoittelujakson kattava työelämävalmennustuki.

Hakemukset: Hakuaika päättyy perjantaina 29. tammikuuta 2009 klo 16. Lyhyet, vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen julia.evans@unifem.fi tai postitse osoitteeseen Suomen UNIFEM, Töölöntorinkatu 2 B, 00260 Helsinki. Hakemuksessa tulee olla liitteenä hakijan CV, jossa on eritelty työkokemus, aiemmat harjoittelut ja vapaaehtoistyö.

Lisätiedot: Tiedustelut puhelimitse järjestökoordinaattori Julia Evans, julia.evans@unifem.fi tai 09 6940 944.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia