Siviilipalvelusmies Solidaarisuudelle | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Siviilipalvelusmies Solidaarisuudelle

Solidaarisuus hakee siviilipalvelusmiestä viestintäassistentin tehtäviin. Pesti alkaa elo-syyskuussa 2010.

Viestintäassistentti työskentelee Solidaarisuuden Helsingin toimistossa viestintäpäällikön ohjauksessa. Viestintäassistentti on mukana viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa mm. kirjoittamalla Solidaarisuuden eri julkaisuihin ja kotisivuille. Hän osallistuu kampanjatiedotukseen ja messutoimintaan sekä muihin toimiston avustaviin tehtäviin.

Työ avaa innostavan ikkunan kehitysyhteistyöhön ja viestintään. Hakijalta toivotaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä tiimityötaitoja, perustietotekniikan hallintaa, aitoa kiinnostusta kehityskysymyksiä kohtaan sekä aikaisempaa työkokemusta. Viestintään liittyvä kokemus katsotaan eduksi.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n 21.5.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen miia.nuikka(at)solidaarisuus.fi Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka p. 09-7599 7315.

Solidaarisuus on tänä vuonna 40 vuotta täyttävä suomalainen kehitysyhteistyöjärjestö. Solidaarisuuden toiminnassa painottuvat tasa-arvo sekä työ ja toimeentulo. Työstämme hyötyy tällä hetkellä lähes noin 150 000 ihmistä. Solidaarisuus on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö sekä Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia