Siviilipalvelusmies Maailma kylässä -festivaaleille | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Siviilipalvelusmies Maailma kylässä -festivaaleille

Maailma kylässä -festivaali hakee sivaria tuotantoassistentin tehtäviin.

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Se kerää vuosittain yli 50 000 ihmistä nauttimaan kulttuurin makupaloja ja yllätyksiä eri puolilta maailmaa. Tapahtuman pääjärjestäjä on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa ry, joka on noin 280 kehitysyhteistyötä tekevän tai muuten kehitysmaa- ja globaalikysymysten kanssa työskentelevän suomalaisen kansalaisjärjestön kattojärjestö.

Tuotantoassistentti työskentelee Kepan Maailma kylässä -tiimissä ja toimii festivaaliin osallistuvien kansalaisjärjestöjen yhteyshenkilönä sekä hoitaa festivaaliin liittyvien järjestötapaamisten käytännön järjestelyitä. Lisäksi hän avustaa festivaalin viestinnässä. Tuotantoassistenttina toimimisesta saa erinomaisen työkokemuksen sekä hyvän kokonaiskuvan tapahtumatuotannon eri osa-alueista. Siviilipalvelus tiimissä alkaa syyskuussa 2010.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalvelutaitoja, hyvää koordinointikykyä, englannin kielen taitoa sekä kykyä toimia paineen alla. Arvostamme tietoteknistä osaamista sekä kokemusta erilaisten tapahtumien tai kampanjoiden toteutuksesta.

Lisätietoja festivaalista löytyy osoitteesta www.maailmakylassa.fi

Toivomme hakijoiden lähettävän vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera. Hakemuksia otetaan vastaan 1.3.2010 asti.

Lisätiedot ja hakemukset: festivaalituottaja Kai Artes, kai.artes@kepa.fi, puhelin: (09) 584 23 270

Terveisin,
Maailma kylässä -tiimi

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia