Seminaari kansainvälisestä veronkierrosta 11.10 Helsingissä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Seminaari kansainvälisestä veronkierrosta 11.10 Helsingissä

Kuinka turvata Suomen ja kehitysmaiden verotulot? Kehitysyhteistyön palvelukeskus ja Helsingin yliopisto järjestävät englanninkielisen seminaarin kansainvälisen veronkierron ratkaisuista. Puhujat tulevat Tax Justice Network -järjestöstä.

Kansainvälisen Tax Justice Network -järjestön toiminnanjohtaja, ekonomisti John Christensen vierailee luennoimassa Helsingin yliopistolla maanantaina 11. lokakuuta klo 18-20.

Christensen on toiminut neuvonantajana useille valtioille ja kansainvälisille järjestöille etsittäessä ratkaisuja kansainväliseen veronkiertoon ja veroparatiisien aiheuttamiin ongelmiin. Aiemmin hän on työskennellyt Jerseyn veroparatiisin hallinnossa.

Englanninkielisessä tilaisuudessa puhuu myös Tax Justice Network -järjestön Pariisin työntekijä Matti Kohonen. Tilaisuuden järjestävät yhdessä Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa ja Helsingin yliopiston globaalin hallinnan tutkimuksen huippuyksikkö. Paikalla ei ole tulkkausta.

Tilaisuus pidetään 11.10. kello 18-20 yliopiston päärakennuksen vanhalla puolella auditoriossa XIV, käyntiosoite Unioninkatu 34. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia