Ohjelma-avustajaharjoittelija Etelän vapaaehtoisohjelmaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjelma-avustajaharjoittelija Etelän vapaaehtoisohjelmaan

Etvon ohjelma-avustajaksi haetaan harjoittelijaa ajalle 16.8.2010-15.1.2011.

Harjoittelija työskentelee pääasiallisesti Etelän vapaaehtoisohjelma Etvon koordinaattorin avustajana. Etvo on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepan vapaaehtoisohjelma, jonka kautta lähtee vapaaehtoisia kehitysmaihin Kepan jäsenjärjestöjen kumppanijärjestöihin. Etvo tukee järjestöjen yhteistyötä. Harjoittelija työskentelee organisaation kehittämistiimissä.

Ohjelma-avustajan tehtäviin kuuluu avustaa koordinaattoria uusien Etvo-vapaaehtoisten valintaprosessissa, tilastoida hakuprosessiin liittyvää seurantatietoa, hoitaa Etvon tiedotustehtäviä, opastaa vapaaehtoisia ja avustaa Etvon koulutuksissa ja tarvittaessa organisaation kehittämiskoulutuksissa. Lisäksi harjoittelija osallistuu tarvittaessa muihin tiimissä sovittaviin tehtäviin.

Työ tarjoaa hyvän ikkunan kehitysyhteistyöhön ja kansalaisjärjestökenttään. Vaatimuksena ovat soveltuvat korkeakouluopinnot ja sujuva englannin kielen taito. Paikka sopii esimerkiksi yhteiskuntatieteitä opiskelevalle. Lisäksi edellytetään perustietotekniikan hallintaa, kiinnostusta kehitysyhteistyötä kohtaan sekä aikaisempaa työkokemusta. Oma kokemus vapaaehtoistyöstä ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Lisää tietoja Etelän vapaaehtoisohjelma Etvosta löytyy Etvon verkkosivuilta ja Kepasta. Hakuaika päättyy 23.4.2010. Hakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry(a)kepa.fi. Viestiin tunnus "Ohjelma-avustaja".

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia