Naistaiteilijat ihmisoikeuksien puolesta 8.3. | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Naistaiteilijat ihmisoikeuksien puolesta 8.3.

Amnesty Internationalin Suomen osaston Akkaryhmä järjestää kansainvälisenä naisten päivänä perinteisen iltatilaisuuden, jossa naistaiteilijat astuvat lavalle ihmisoikeuksien puolesta. Luvassa on tanssi- ja performanssitaidetta sekä käsityöläisiä näyttely- ja myyntikojuineen. Illan juontaa näyttelijä Tiina Lymi.

”Hyvä voittaa pahan 6-0”

Naisten päivän iltatapahtuma Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä maanantaina 8.3.2004 klo 18-22

Amnesty Internationalin Suomen osaston Akkaryhmä järjestää kansainvälisenä naisten päivänä 8. maaliskuuta perinteisen iltatilaisuuden, jossa naistaiteilijat astuvat lavalle ihmisoikeuksien puolesta.

Aikaisempina vuosina illoissa on esiintynyt kirjailijoita, näyttelijöitä ja muusikoita. Tapahtuma on ollut suuri menestys. Viime vuonna naismuusikkoilta Saunabarissa Helsingissä täyttyi ääriään myöten.

Tänä vuonna naistaiteilijat valtaavat Vanhan lavan. Luvassa on tanssi- ja performanssitaidetta sekä käsityöläisiä näyttely- ja myyntikojuineen. Illan juontaa näyttelijä Tiina Lymi.

Naistenpäivän iltatapahtumalla Akkaryhmä haluaa tuoda kuuluviin ryhmän tärkeimmän sanoman: sen, että naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia. Viesti halutaan saada entistä laajemmin kaikkien niiden korviin, jotka omilla tahoillaan ovat vastuussa päätöksistä ja käytännöistä, jotka vaikuttavat naisten asemaan eri puolilla maailmaa.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia