Markkinoinnin harjoittelija Nenäpäivään | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Markkinoinnin harjoittelija Nenäpäivään

Nenäpäivä etsii markkinoinnin harjoittelijaa.

Suomen hauskin ja valovoimaisin kampanja, Nenäpäivä, etsii aktiivista markkinoinnin harjoittelijaa monipuolisiin kampanjatyön tehtäviin.  

Markkinoinnin harjoittelija hoitaa kampanjan käytännön tehtäviä, kuten markkinointimateriaalien ja kannatustuotteiden hallinnointi ja toimitukset, Nenätoimiston asiakaspalvelu, lehdistöseuranta, ja valokuvien hallinnointi. Harjoittelija avustaa myös webin ja sosiaalisen median päivityksessä ja erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

Haemme henkilöä, joka on aktiivinen, oma-aloitteinen ja idearikas sekä tuntee uteliaisuutta kehitysyhteistyötä kohtaan. Usko siihen, että viihteen voimalla voidaan muuttaa maailmaa, on ehdoton etu!   Harjoittelun kesto on 3–4 kk. Kestosta riippuen harjoittelu alkaa elo- tai syyskuussa.  

Nenäpäivän harjoittelija saa näköalapaikan ainutlaatuiseen tv-viihteen ja kehitysyhteistyön yhdistävään konseptiin. Harjoittelija pääsee tutustumaan valtakunnallisen kampanjan toteuttamiseen ja monien ammattilaisten yhteistyöhön (kehitysyhteistyöjärjestöt, Yle ja yritysyhteistyökumppanit). Kampanjan hyväntekeväisyysluonteesta johtuen emme maksa harjoittelusta palkkaa, mutta tarjoamme ateriaedun, mukavat työkaverit ja taatusti monipuolisen toimenkuvan ja kokemuksen, joka kantaa pitkälle. Työpiste sijaitsee Helsingin Pasilassa, Ylen tiloissa.

Monipuolinen kampanja tarjoaa myös viestintään, markkinointiin ja tapahtumatuottamiseen liittyviä tutkimusaiheita. Harjoittelijan niin halutessa voimme yhdessä löytää esim. lopputyön aiheen kampanjan sisältä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2013 mennessä osoitteeseen nenapaiva(at)nenapaiva.fi. Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoja.  

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia