Kansalaisjärjestöjen WSIS-NGO-työryhmä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kansalaisjärjestöjen WSIS-NGO-työryhmä

Kansalaisjärjestöjen WSIS-NGO-työryhmä on suomalaisille kansalaisjärjestöille avoin verkosto, joka seuraa ja osallistuu YK:n tietoyhteiskuntahuippukokouksen valmistelutyöhön.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan työryhmän työskentelyyn. Työryhmä on avoin keskustelufoorumi, joka ei ole muodollisesti organisoitunut, joten ryhmälle ei ole valittu puheenjohtajaa tai sihteeriä. Työryhmä seuraa ulkoasiainministeriön WSIS-valmisteluryhmän työskentelyä ja kommentoi sekä antaa lausuntoja WSIS-kysymyksiin liittyen.

Työryhmän toimintaan ovat osallistuneet ainakin seuraavat järjestöt ja tahot:

Attac, Electronic Frontier Finland, Ihmisoikeusliitto, Suomen Journalistiliitto, KD-naiset, Kehitysyhteistyön palvelukeskus, maailma.net, Maan ystävät, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset, Suomen kirjastoseura, Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi, Viides WCW (World Conference on Women) kansalaisjärjestöverkosto, Pelastakaa lapset, Suomen YK-liitto.

Verkostoon voivat liittyä mukaan niin järjestöjen edustajat kuin myös yksityiset kansalaisetkin. Lähetä sähköpostia ja kysy lisää:

timo.mielonen(at)maailma.net (Timo Mielonen, koordinaattori, maailma.net)

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia