Kaksi kampanja-assistenttia Kepaan | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kaksi kampanja-assistenttia Kepaan

Kepan vaikuttamistiimiin etsitään kahta kampanja-assistentti-harjoittelijaa ajalle 9.8.-26.11.2010 ja 1.9.-31.12.2010. Työjaksosta maksetaan harjoittelupalkkaa.

Kampanja-assistentit ovat mukana toteuttamassa kehityskysymyksiin liittyvää eduskuntavaalikampanjaa ja globbariverkoston tempauksia. Tehtäviin kuuluu monenlaista käytännön kampanjatyötä, kuten yhteydenpitoa puolueisiin, ehdokkaisiin, vapaaehtoisiin ja järjestöihin, materiaalien lähettämistä ja tilaisuuksien järjestelyjä. Kampanja-assistentti osallistuu myös muihin eduskuntavaalikampanjan toimintoihin ja tekee läheistä yhteistyötä Kepan viestintätiimin kanssa.

Lisätietoa Kepan eduskuntavaalikampanjasta http://www.kepa.fi/kampanjat ja globbareista www.globbarit.fi.

Hakijoiden tulee lähettää vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen outi.hannula(at)kepa.fi 17.5.2010 klo 10 mennessä.

Lisätietoja antavat kampanjakoordinaattori Outi Hannula, puh. (09) 5842 3225 sekä kehityspoliittinen sihteeri Tytti Nahi, puh. (09) 5842 3246.

Kepa on yli 270:n kehitysyhteistyötä tekevän ja globaaleista asioista kiinnostuneen kansalaisjärjestön yhteistyöjärjestö. Kepa rohkaisee, tukee ja organisoi suomalaista kansalaisyhteiskuntaa, jotta se toimisi maailmanlaajuisen yhteisvastuun puolesta. Järjestö on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia